Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki belirsizlik, onu iyice tatsızlaştırıyor. Neyi, ne kadar yaşadığınızı bilmek istiyorsunuz. Ama sevgilinizin karakteri bu. O aşkı önemsemiyor gibi yaşayanlardan.

Yeni öneriler alacak ama önerinin kendisinden çok, önerinin geldiği yere göre karşılık vereceksiniz. Bugün yapacağınız çok uzun bir telefon görüşmesi biraz gerilmenize neden olacak.

Size bu konuda özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan bir arkadaşınızın, para sıkışıklığı yaşadığı haberini alacaksınız. Bundan duyacağınız gizli haz, sonradan pişmanlık yaşamanıza neden olacak.

Başka kişiler adına ciddiye aldığınız bir konuya, aynı kişiler tarafından ilgisiz davranılması sizi delirtiyor. Bugün yine böyle bir kızgınlığınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinize bu kadar güvenmemelisiniz. Özellikle ciddi konularda bu hatayı yapıyor, bir yargıya varmak için verilere gerek duyulacağını unutuyorsunuz. Bir tanıdığınızın yaşadığı üzücü bir olaya tanık olmanız, hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştirdi. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştıracaksınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, ev-ofis ortamında çalışanlar için aktif saatlerin göstergesi. Ne kadar çok bilgi sahibi olursak, bizi yanıltmalarına izin vermemiş oluruz. Çok fazla aktivite bu iki gün boyunca etkili olacaktır. Telefon, mailleşme, sosyal ilişkiler,konuları, eğitim ve yolculuklar yine gündem maddenizde yer almaya devam edecek. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü, eşiniz,ortağınız veya bazı kişilerle ortaklaşa yapılacak proje,veya gelecekle alakalı konularda tabii ki uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Kimsenin kimseye hakkı geçmemeli. Siz de kendi hakkınızı korurken, diğerleri de aynı şekilde adil davranmalıdır. Al gülüm ver gülüm hesabını iyi yapmalıyız. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem sosyal yaşamında, hem de aşk hayatında hareketli bir gün. İkili ilişkilerinde bazı tartışmalar yaşanabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uyum ve dengeyi korumak için her iki tarafında görüşleri önemlidir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi fazlasıyla oyalayabilir. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir. Siz bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayan koşullar gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalısınız. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda parasal konularda sürtüşmelere açık olacaksınız. Kolay ikna olmayacak ve olayların ardındaki nedenleri bulmak isteyeceksiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Olaylardan kolay etkilenip hemen tepki göstermeniz mümkün. Dikkatinizi işlerinize yönelterek enerjinizi bu yönde kullanabilir, böylece daha sakin ve rahat olabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 26" R
Ay
Yay
19° 04' 43"
Merkür
Koç
16° 08' 60"
Venüs
Koç
27° 38' 14"
Mars
Balık
27° 37' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 19"
Satürn
Balık
16° 19' 51"
Uranüs
Boğa
22° 11' 31"
Neptün
Balık
28° 49' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 14"
Lilith
Başak
23° 02' 06"
True Node
Koç
15° 28' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>