Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi avucunuza almanın zafer sarhoşlugundasınız. Karşınızdaki insanin duygularını hesaba katin. Beklentiler birbiriyle pek uyuşmayabilir, bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Kayıpların hesabını tutarak bir yere varamazsınız. Bulunduğunuz noktaya odaklanın. Bugün verimli çalışmalar içine girebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Enerji eksikliği duymayacaksınız.

Mal mülk edinme projesi sizi bugün aktifleştirmek durumunda kalabilir. Bazı kağıt işleriniz olabilir ama yatırımlarınız olumlu. Beklediğiniz para bugünlerde elinize geçecek.

Elinizdekinin kıymetini bilmiyor, kaybettikten sonra anlıyorsunuz. Bu yüzden aceleci davranmamaya dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha sakin ve huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz.

9 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar iç huzurunuzu yükseltecek,  hayatla barışık olmanızı sağlayacak ve gün boyu burcunuzda ilerleyecek  Ay saat 10:32 itibariyle etkili olacaktır. Çevrenizdeki her insanın özel ve nefes aldığınız her anın  ne kadar kıymetli  olduğunu fark edeceksiniz. Yüreğinizin içindeki inancı yükselten Ayın ışığı sayesinde  hayata daha farklı bir pencereden bakabilirsiniz. Her şeyin bir şekilde düzene gireceğini ve rahatlayacağınızı düşünebilirsiniz. Evet bazen karşılaştığımız olaylar, insanlar, tesadüfler bizi farklı bir açıdan hayata bakmaya yöneltir.  Ancak egomuz gereği, çoğunlukla kendi gördüklerimiz ve  bildiklerimizin doğruluğuna inanırız. Bu yüzden  karşımıza çıkan fırsatı umursamayız, değerlendirmeyiz. Geleneksel kurallar, alışılmış hayatlar, doğrusu budur diye bize sunulanların üzerimizdeki baskısını kabul ederiz de, bu baskılardan kurtulmak için bir hamlede bulunmayız. Oysaki burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında insan, asıl özüyle temasa geçer. Bu öyle bir haldir ki, o noktada ne stres kalır ne de çözümsüzlükler. Olanı biteni iç gözlem yaparak değerlendirir ve ne yapması gerektiğini bulabilir. O zaman bize düşen, bugün yanlışı, eksiği, hatalı olanı, sorunları bir yana bırakarak hayata dört elle sarılmaktır. Gün boyunca tüm işlerinizde başarı ve gönlünüzce mutluluk dileklerimle,

9 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlende kendinizi güçsüz ve yakınlarınız tarafından kullanılmış hissediyorsunuz. Hayatınızda meydana gelen her tür olumsuzlukta farkında olmadan kendini suçlamaya ve hiçbir şeyi başaramayacakmış gibi hissetmeye başladınız. Özgüveninizin azalması ve takıntılarınızın ortaya çıkması ile başarısızlıkları da gerçeğe dönüştürmüş olabilirsiniz.

9 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı harcamalarınız maddi konularda istikrarsız koşulları gündeme getirebilir. Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var. Kurallara uygun davranmanız, düzenlemeleri es geçmemeniz ve gerçeğe bağlı kalmanız gerekiyor bugünlerde. Değeceğini düşündüğünüzbirlikleri içerisine girebilirsiniz. Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Birbirimiz tanımak, anlamak ve empati yapmak da zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Özverili ve yardımsever tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğimiz, entelektüel aktivitelere açık, bilgi arttırıcı ve keşif niteliğinde fikirlerle dolu, teknolojiye merakımızın da arttığı günlerdeyiz. Geleceğe dönük yeni adımlar atmak isteyebiliriz, ancak zamanımızı bu alana kaydırmadan önce sonuçlarını en iyi şekilde düşünmemiz gerekiyor. Zira, atacağımız adımlar, gerçek yolumuzdan çıkmamız anlamına gelebilir. Hayatı veya gelişmeleri olduğu şekliyle değil olmasını istediğimiz gibi algılayabiliriz. Hayali yaklaşımlarımız nedeniyle, yanılmaya ve yanıltılmaya açığız. Sosyal açıdan hareketli süreç. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Bugün dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Olgunluk gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha fazla ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.

9 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır konuşmadığınız biriyle bugün uzlaşmaya varabilirsiniz. Alttan almaya özen gösterin. Sakin olup mantığınızla hareket ederseniz kazanırsınız.

9 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşantınızdaki değişimlerin sizi dilediğiniz noktalara götürmesini istiyorsunuz ama bunun için biraz daha beklemelisiniz. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınız sizi harekete geçirebilir.

9 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatçıysanız eserleriniz yolda demektir. Çevrenizdeki insanlara merhametli bir bakış açısıyla destek olabilir, dertlerini dinleyebilir ve çözüm önerileri sunabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün saat 11:31'de Ay Balık burcuna geçiş yapıyor. Bu konuda ay oldukça hayalci, etkiye açık ve hassas bir tablo çizer. Başkaları için fedakarlık yapmak, özveride bulunmak ve insanlara yardımdan kaçınmamak gerekebilir. Daha yumuşak enerjiler altında olacağınız, çok fazla zora gelmek istemeyeceğiniz bir gün olacak. Canınızın istemediği bir işi yapmaktan kaytarabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakarak doğal ritminizi gözlemleyin. Duygularınızı ve sezgilerinizi daha belirgin hissedebilirsiniz. Algınız ve kırılganlığınız artabilir.

9 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece titiz olabilir, çevrenizdekileri eleştirirken de kaprise kaçan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu, çevrenizle ilgili içinize attığınız bazı sorunların ve kırgınlıkların yansıması olabilir. Hiçbir şeyi içinizde biriktirmeyin ama dışavurumunuzu da konuşarak yapmaya çalışın.

9 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 04"
Ay
Kova
14° 48' 02"
Merkür
Koç
17° 30' 00"
Venüs
Boğa
02° 44' 44"
Mars
Koç
00° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 41' 58"
Uranüs
Boğa
22° 25' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 19"
Lilith
Başak
23° 29' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>