Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz insanın haksız tutumlarıyla karşılaşmak sizi derinden yaralamış olmalı ki, bu ilişkiden soğumuş gibi gözüküyorsunuz. Bu konuda akıllıca davranmalı ve doğru karar vermelisiniz.

Bugünyerinizde değişik bir organizasyona katılma olanağı bulacaksınız ve bu çok hoşunuza gidecek.

Bugünlerde yakın bir arkadaşınıza yüklü miktarda bir ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ödemeyi ertelemek için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Hayatınızı mantıklı bir biçimde sürdürmeyi seviyorsunuz ama maceralardan da uzak durmayı tercih ediyorsunuz. Hayatınızı biraz renklendirmesi açısından bazı heyecanlar yaşamayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne keyifsiz ve sıkıntılı başlayacaksınız. Bu psikoloji sizin sinirli ve gergin olmanıza neden olacak. Bu gerginliğinizi yakın çevrenizdeki insanlara yansıtabilir ve onların kalbinin kırılmasına neden olabilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha sakin ve kontrollü olmayı başaracaksınız. Kendinizi her zaman kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz saat 02:14 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlayacak. Doğal olarak iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun diye içimizden geçiririz. Saat 09:22 Ay-Pluto görünümü başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, plan ve projelerimizin geleceğe dönük şekilde ele alınmasını sağlıyor. Karşımıza çıkacak teklif veya fırsatların titiz ve dikkatli gözden geçirilmesi halinde yanlışa düşmeyiz. Yöneticiniz Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Söylenen sözlere, etrafımızdaki gelişmelere ve içinde bulunduğumuz şartlara iyi bakmakta yarar var. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, maddiyat, aşk hayatınız, çocuklar ve başkalarıyla olan ortaklıkların ele alınmasında ve düşünüp taşınılmadan kararlar verilmemesinde yarar var. İlişkinizle ilgili konularda yaşanması muhtemel hayal kırıklıkları birkaç gün etkili olabilir. Kararlarınızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yapın kırılmana neden oluyor. İnsanlarla ilişkilerini belli bir mesafede tutarak kendini savunacaksın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve ikna edici üslubunuzla maddi kaynaklarınızı genişletebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olumlu süreçler size iyi gelecek.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Konusunda otorite olan kişilerle görüşebilirsiniz. Ticari konulara özen gösterin. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstekleriniz gittikçe artıyor. Özellikle maddi harcamalar gerektirenleri diğer günlere ertelemeniz faydalı.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kurum çalışmalarınızda etkili işler sizi bulabilir, parasal olarak değişik şanslar veya fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak bu dönemde büyük yeniliklerden kaçınmanız gerekecek.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay'ın Balık burcundaki seyahati partnerinize bolca vakit ayırmanız gerektiğinin altını çizecek. Onun gerek naif, kırılgan, duygusal yönünü beslemek gerekse birlikte romantik vakit geçirmek için bir plan yapın. Deniz kenarında vakit geçirin. Yürüyüş yapın. Bu aradabağlantılarınızda kendini aciz, yetersiz gösteren kimselere hemen inanmayın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 20' 10" R
Ay
Kova
08° 08' 07"
Merkür
Koç
17° 16' 44"
Venüs
Boğa
02° 09' 19"
Mars
Koç
00° 26' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 34"
Satürn
Balık
16° 39' 28"
Uranüs
Boğa
22° 24' 03"
Neptün
Balık
28° 56' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 42"
Lilith
Başak
23° 26' 30"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>