Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz her geçen gün daha da pekişiyor. İçtenliği ve samimiyeti nedeniyle çok huzurlusunuz. Aklından geçenleri açık açık söylediği için daha önce yaşadığınız endişeleri artık yaşamıyorsunuz.

Birarkadaşınızla yaşadığınız kırgınlık kısa vadede çözülecek gibi görünmüyor. Konuyu yakından bilenler haklılığınız konusunda hemfikirler. Bugün bu konuyla ilgili kısa bir görüşme yapabilirsiniz.

Bir alacağınızı çoktan unutmuş gibi davranıyorsunuz, oysa ihtiyacınız var. Siz böyle davrandığınız sürece onun da ödemeye niyeti yok gibi gözüküyor. Parayla ilgili yeni bir haberiniz olabilir.

Bugün yapmak istediklerinizle başkalarının istekleri arasında sıkışıp kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla ilgili konularda yeterince objektif olamadığınız için eleştiriliyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerinize kapadığınız ve ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmaya geçip eleştirilere kulak tıkayabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten sevenleri üzebilir. Öğleden sonra bir hareketlilik yaşayabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 02:45 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, 8 Kasım tarihinde Yay burcuna geçiş yapan Jüpiterin ailevi konularda yaşanan sorunları gidermesini bekleyebiliriz. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edemediğiniz son yıllarda, şimdi Jüpiter sizi rahatlatacak gelişmeleri işaret ediyor. Maddi-manevi çıkarlar nedeniyle ne çok kişiyle yolları ayırdınız. Şimdi kendi özel hayatınızla ilgili yeni bir sayfa açılıyor. Korku ve kaygılarınızı geride bırakacak, yaşam sevinci sunacak güzel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Saat 22:55 Ay-Venüs görünümü, aileyi ilgilendiren geçmişte yaşanmış meseleler tekrar gündeme gelir. Farklı bir bakış açısıyla gözden geçirilir. Maddi-manevi anlamda sizi tatmin edici gelişmelere açıksınız. Ailenizle aranızdaki samimiyet, birbirinize yaklaşım tarzınız, sorunları çözüme kavuşturmada etkili olacaktır. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 80. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.Canım Atam nurlar içinde uyuyunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devamlılığı olan sorunlarınla ilgili çözümler bulabilirsin. Gökyüzü, bir süredir kişisel görünümünde yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçme zamanı olduğunu işaret ediyor. Eğer evli bir Başak burcuysan çocuklarının gelişimi ile ilgili kurslara katılmak isteyeceksin. Dağınık giden hiçbir şeye tahammülün yok aynı şekilde işlerini toparlıyorsun ve teslim etmen gereken konuları gönül rahatlığı ile bitirebiliyorsun. Potansiyelin yüksek olduğu işlerde rakiplerinle karşı karşıya gelebilirsin. Bir ihalede benzer dosyaları sunmak, aynı bütçe ile teklif vermek gibi konular gündeme gelebilir. İyi olan kazanır yerine ?ben/biz kazanmalıyım? duygusunu çokça yaşayabilirsin. Bu hırsın seni yıpratabilir. Aman dikkat!

10 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınız ve çalışma hayatınızla ilgili önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni çalışma arkadaşları aranıza katılabilir.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve yakın çevrede hareketlilik daha fazla olabilir. Aynı zamanda evde meşgul olabilecek konular bulabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınmaz mallarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanacak. Büyük bir yatırım imkanı bulacaksınız.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yenilenme arzunuz yüksek. Yeni fikirler, aileden gelen önerileri değerlendirebilirsiniz. Güvensiz ve savunmacı davranmayın, yeni fikirler denemek için fırsatlar yaratın.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hanım akraba ve arkadaşlarınızla ilgili sorunlar canınızı sıkabilir. Moralinizi bozmayın ve sorunları fazla büyütmeyin. Enerjinizin yükseldiği bir dönemde bulunduğunuz için duygularınızı da yükseltmeyi başarabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 33" R
Ay
Oğlak
17° 22' 32"
Merkür
Koç
16° 41' 12"
Venüs
Boğa
00° 16' 53"
Mars
Balık
29° 16' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 31' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 50"
Neptün
Balık
28° 53' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 33"
Lilith
Başak
23° 16' 23"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>