Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışa yönelik küçük mutlulukları, yerinden oynayan taşlar gibi görmemelisiniz. Yeni etkileşimlerin tedirginliğiyle huzurlu bir ilişki sürdürmeniz mümkün görünmüyor.

İş bağlantılarınızdan bu günlerde çok sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırabilmelisiniz. Pek sorunlu olmayanhayatınızı özel ilişkinizdeki problemler etkileyebiliyor

Uzun zamandır sürüncemede olan veraset işleri hareketlenebilir. Evinize iyi para giriyor ve pek sakınmadan da harcayabiliyorsunuz. Kısa vadede sorunlu para ilişkileri görünmüyor.

Sert tepki verdiğiniz arkadaşınız şu sıralar sizden çok daha sağduyulu görünüyor. Eleştirilerini ciddiye almanız, problemi ortadan kaldırmanız için ilk adım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Çok önemsediğiniz bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına, bugünlerde daha da yakın olacaksınız. Akraba ilişkilerinizde bir süredir sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler var. Bununla ilgili kuşkularınızı netleştiremiyorsunuz. Yakında büyük bir kalabalık içinde, coşkulu bir sevinci paylaşacaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter yönettiği Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bu ailenin büyümesi, gelişmesi ve geleceğiniz adına fırsatların ayağınıza gelmesi demektir. Bu kimi Başaklar için yabancı bir ülke veya şehre yerleşmek şeklinde olduğu gibi, seyahate dayalı işlerin de göstergesidir. Bir yuva kurmak, ev sahibi olmak, size ait bir mülkü satarak daha büyük bir ev almak bu dönemdeki gelişmeler arasında sayılır. Bir yabancıyla evlilik, bir ülkenin vatandaşlığını almak, dışarıda birkurmak da mümkündür. Hukuki bir davanın çözüme kavuşması, birinden miras kalması, uzun zamandır beklenen bir emlağın satışı, bir projenin bitişi, bu döneme özgü fırsatlardır. Rahatlık ve zenginlik, evimizde, ofisimizde veya yaşadığımız alanda göze çarpar. Hali vakti yerinde biri karşımıza çıkabilir. Eğitim,veya ailevi mevzularda yaşanacak gelişmeler memnun edicidir. Bu dönemde fırsatlar ayağınıza geldiği gibi, uzun senelerdir sarf edilen emeklerin sonucu da olabilir. Uygun ödeme şartları sayesinde bu süreçte birçok Başak ev sahibi olabilir. Anne veya Baba her türlü desteği verebilir. Eşinizinveya maddi durumundaki düzelmeler, size de yansır. İmkanlarınız yükselir. Bu dönemde tevazu, bilgelik, şükür duygusunu asla göz ardı etmeyin. Siz kavuştuğunuz şansı başkalarının iyiliği adına paylaşmayı bildiğiniz sürece, bereketiniz katlanarak artabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. Gönlünün kırgınlıklarını bir kenara iterek, kendi yoluna ve isteklerine bakacaksın. Eğitim, kariyer, görsellik ve bu endeksli her türlü konu gündemin olacak. Kendini yalnız hissetmen mümkün ancak sorumlu olduğun konuları boşlaman bu sıralar işine gelmeyebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, geçmişte kalan bir ilişkine içten içe özlem duyduğunu fark edebilirsin. Bu durum seni onunla ilgili araştırmalar yapmaya itebilir. Arkadaşların ve çevrende dönen gelişmelere hayretle yaklaşabilirsin. Duyacağın haberler ağzının açık kalmasına neden olabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa seyahatler gündeminizde olabilir. Bazı yazılı sözlü anlaşmalara damga vurabileceğiniz ve ön plana çıkabileceğiniz avantajlar sağlayabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdekilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Konuşmaların ve yazışmaların bol olduğu zamanlar var. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Duygusal konulardaki dikkatinizi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sakin bir yapıda olsanız da ani çıkışlar yapabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ev alımıyla ilgili önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayallerinizdeki yuvaya kavuşacaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenin etkisiyle gergin ve huzursuz olabilirsiniz. Günü planlamak ve hedef koymak sizi yorabilir. Gün boyu zihin beden dengesini korumak önemli. Akşam saatlerinde kendiliğinden gelişen neşe ile rahatlarsınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, kardeş, yakın akraba ve komşularla ilişkilerinize ışık tutar. Bu dönemde ani bir seyahat gündeme gelebilir. Arabanızı servise götürmek, ofise yatırım yapmak, şirket kurmak ya da ofisteki işleri planlamak için iyi bir dönem. Zihniniz adeta bir dedektif gibi çalışır. Eğitimlere yatırım yapmak için de uygun bir gün.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 58" R
Ay
Oğlak
17° 28' 08"
Merkür
Koç
16° 41' 21"
Venüs
Boğa
00° 17' 24"
Mars
Balık
29° 16' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 31' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 35"
Lilith
Başak
23° 16' 26"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>