Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla bir dengeye oturtamayacaksınız gibi görünüyor. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler öğrenebilirsiniz. Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz olabilir.

Birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçen paranın sizde yarattığı eziklik hiç de anlamlı görünmüyor. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz.

Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi dinleme günleriniz yeniden geri geliyor gibi. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde yine evhamlarınızı harekete geçirebilir. Yakın bir arkadaşınızın aşk beraberliğini nezaketsiz bir tavırla bitirmesi, sizi şu günler içinde o arkadaşınızla bir hesaplaşmaya itecek. Onun aşk aşkı ifadesiyle ilişkisi arasındaki çelişki sizi hayrete düşürebilecek.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, parasal vehayatınızla ilgili konularda, hatta ailevi meselelerde bir hayli hırslı davranmaya neden oluyor. Arzuladığınız gibi ilerlemekten yanasınız. Ancak baskıyla karşılaşırsanız tepki gösterebilirsiniz. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, çevremizle ilişkimizi ılımlı hale getiren, şefkat duygusunu yükselten, inançla hareket etmemizi destekleyen hoş bir enerjidir. Bizi duyarlı kıldığı gibi, ikili ilişkilerde de romantik duyguların, tutkunun yükselişini sağlar. Ancak ne olursa olsun, gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Yaratıcı fikirlerimizi soyut çalışmalarda, mistik faaliyetlerde olumlu şekilde kullanabiliriz. Saat 11:19-16:03 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Yeni bir karar verilmemelidir. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, karakteristik özelliklerinize uygun şekilde düşünmeniz, hareket etmeniz anlamındadır. Yolunuzda bir adım dahi sapmadan çizginizi muhafaza edersiniz. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, farklı bir yaşam ve değişim arzumuzun göstergesidir. Bir yerlere gitmek, orada hayatımızı sürdürmek, bizi rahatsız eden her şeyden uzak durmak isteriz. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, zorlanmanın göstergesidir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edemediğinizi düşünürsünüz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün odak noktanda maddi imkânların için ekstra çalışmak ya da çabalamak var. Gün içinde konfor arayışın fazla harcama yapmana neden olabilir Akrabalarından birinin hayatına ilişkin bazı karmaşık meseleler yüzünden çözüm bulmaya çalışacaksın. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, aşk her an kalbinin kapılarını çalabilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onların kişisel gelişimini destekleyecek kurs araştırmaları yapabilirsin. Spritüal konulara yatkınlığın bir süredir ihtiyacın olan dinginliğe kavuşmak için bir araç olacaktır. Yoga, meditasyon ve bu tarz enerji çalışmalarına yoğunluk gösterebilir. Hayatının bir parçası olması gerektiğine kâinat getirebilirsin.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Bazı gizli oluşumlardan şüphelenebilir ve insanların yaklaşımları hoşunuza gitmeyebilir.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular nedeniyle işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Gün içinde içsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Sabah saatlerindeki akıcı koşullar söz konusu. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha özgürlük hissi içinde bulabilirsiniz. Ani kararlar almayın.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerden farklı düşünüyorsunuz. Hayal kurarak günü geçirmeniz yanlış bir çözüm.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde standartlarınızı yükseltmek için ihtiyaç duyduğunuz güce sahipsiniz. Öğleden sonra konsantrasyonunuz çok güçlü. Yakın çevrede beklenmeyen krizler olabilir, kendinize odaklanın.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle diyalog kurarken kafanız karışabilir. Düşünceler havada uçuşacak ama bir mantığa oturmayacaktır. Dolayısıyla bugün akışta kalıp hayatın doğal seyrini uzaktan izleyin. Olayları değiştirmeye çalışmak size bir fayda vermez. Hayatın bazen düşük tempolu ilerleyişi de bize huzur ve mutluluk vermelidir. Bu şahane, mistik ve gizemli enerjinin keyfini sürün.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 12" R
Ay
Oğlak
17° 31' 30"
Merkür
Koç
16° 41' 26"
Venüs
Boğa
00° 17' 43"
Mars
Balık
29° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 30"
Uranüs
Boğa
22° 18' 52"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 36"
Lilith
Başak
23° 16' 27"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:16

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>