Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, sürprizlere açık görünüyor. Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. Duygularının yanılsama olduğunu düşünerek, belki de siz bir yanılsama içindesinizdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kolay kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 10:26-12:01 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca incelemeye yol açabilir. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa eleştirebiliriz. Açık sözlü ve dürüst davrandığımızı düşünürüz. Oysaki bir başkası için bu tartışma konusu olabilir. İstemeden de olsa gerginlik yaşanabilir. Tabii ki boşluk etkisi hepimiz için geçerli. O nedenle birbirimize karşı nazik ve anlayışlı olmakta yarar görüyorum. Saat 12:01 Ay-Terazi burcu geçişiyle, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek isteğimizi vurguluyor. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, parasal açıdan kısıtlı şartlar altında oluşumuz bugün bizi biraz zorlayabilir. Bütçemize göre hareket etmemiz gerekiyor. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli sorumluluklarını halletmeye zaman bulamıyorsan, bugün senin için oldukça ideal! Spor yapmak ya da yaratıcı aktivitelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Arkadaşlarından böyle bir talep almadıysan bugün her an alabilirsin, hazır ol! Duygusal yoğunluğun olan kişiden duyacakların seni mutsuz edebilir. Arzularına karşılık bulamaman aşk hayatında çalkantılı kararlar almana neden olabilir. İtibarini geri kazanmış iken sosyal ortamlarda özel ilişkinden çok bahsedilmesi seni keyifsiz yapabilir. Aslında bunun sadece içsel bir alınganlık olabileceğini de düşünmelisin. Hayatına verdiğin yönü en iyi sen biliyorsun nihayetinde değil mi?

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde sevginin dozunun iyice artacağı, eş ya da partnerle nitelikli paylaşımlar yaşanacağı bir gün olabilir. Beklediğiniz adımları karşı taraftan almak sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacaksınız ve kendinizi farklı hissedeceksiniz. İletişim trafiğiniz yoğun olacak. Eski arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerde zorlayan taraf olmayı bırakıp, yaraları sarmanız önemli. Arzularınızı açık bir biçimde ifade edin. Öğlen harcamalar söz konusu olabilir. Gün boyu bir şeylerin yanlış ilerlediğine dair derin kaygınız mantığınızı gölgeleyebilir. Dinlenmek önemli.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken, kendinize daha fazla değer vermeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Diplomasi yapmak, karşınızdakini incitmeden fikirlerinizi aktarmak, sizin için önemli olan değerleri ortaya koymak için oldukça uygun bir gün. İkili ilişkilerdeki öneminizin ortaya konması sizi mutlu eder.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 12" R
Ay
Balık
11° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 31' 06"
Venüs
Boğa
05° 03' 20"
Mars
Koç
02° 15' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 37"
Satürn
Balık
16° 51' 35"
Uranüs
Boğa
22° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 35"
Lilith
Başak
23° 42' 10"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>