Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz. Büyük aşkınızdaki devasa duygularınız, sevgilinizin özgürlükleriniz kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız da çok anlamlı karşılanmıyor.

Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir. Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da.

Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli. Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerini gösteren bazı fırsatları, risk sayıp kenara atabiliyorsunuz.

Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz, sizi kızdırıyor. Niyetinin saygınlığı sizi biraz yumuşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüvenli ve kararlı birisiniz. Başladığınız her şeyi ısrarla sonuca doğru götürebiliyorsunuz. Buna yanında, bazı aldığınız kararların arkasında mantık, sağduyu arandığında büyük bir boşluk görülebiliyor. Önümüzdeki günler içinde kısa ama yeşil, dinlendirici bir yolculuğunuz olabilir. Bazı niyetlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek Ay, kazancınızla ilgili konularda gelir ve gider dengeniz, bütçeniz çerçevesinde ele alınarak gözden geçirilmelidir. Sadece maddi anlamda değil, manevi açıdan da güzelliklere sahip olma arzunuzun yükseldiği bu saatlerde uyumlu ve huzur dolu bir hayat yaşamak, ilişkinizde mutlu olmak, Bay doğru veya Bayan doğru kişiyi bulmak istersiniz. Eskiye dair problemlerin son bulmasını dilersiniz. Maddi anlamda bugün harcamalarımıza dikkat etmekte yarar vardır. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümü, kaçındıklarınızla yüzleşmenize sebep olur. Çözümlenmemiş bir takım problemler tekrar karşınıza gelebilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular gündeme gelirken sahip olduklarınızı en iyi şekilde değerlendirmek isteyebilir, imkan ve kaynaklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler söz konusu olabilir. Ancak bütçenizi sıkıca gözetmeyi unutmayın.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak bazı konularda iyi başarılar elde edebilirsiniz. Şu an için elinize bir para geçmiyor gibi hissediyor olsanız da finansman açıdan bugün şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Kıvrak zekânızla gün içindeki yoğunluğu idare edebileceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar gündeme gelebilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni bir müşteri ile tanışabilir, terfi alabilir veya daha iyi maaşlı bir işe başlayabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çabalarınızdan verim almak için değerleri ve üretim biçiminizi gözden geçirebilirsiniz. Alma verme dengesini hatırlatacak olaylar yaşanabilir. Gün boyu detayda boğulmadan, molalar verip, işleri tamamlamak önemli.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yorgun ve isteksiz hissetmeniz mümkün. Karmaşık düşünceler yüzünden yorgunluk hissedebilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi size canlılık ve moral verecek. Hanım arkadaş ve akrabalar da destekleyecek.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 58" R
Ay
Oğlak
17° 28' 08"
Merkür
Koç
16° 41' 21"
Venüs
Boğa
00° 17' 24"
Mars
Balık
29° 16' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 31' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 35"
Lilith
Başak
23° 16' 26"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>