Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizi oldukça mutlu ediyor. Bugün sevgilinizin size yapacağı özel bir jestten dolayı çok duygulanacaksınız ve ona daha da çok bağlanacaksınız.

İş yerinizde bazı gelişmeleri tasvip etmeseniz de kabullenmek zorundasınız. Çalışmalarınıza hız vereceğiniz bu dönemde , performansınızla daha da göz dolduracaksınız.

Parasal konularda bazı beklentileriniz var. Fakat bu beklentiler bir hayalden öteye gitmeyebilir. Bu yüzden parasal konularda daha gerçekçi kararlar almalısınız.

Son günlerde enerjinizi doğru olarak kullanmıyor ve kendinizi çok fazla yoruyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın güvenceniz altında olduğunu söylüyorsunuz. Ama kendi tayin ettiğiniz yükümlülüklerinizle sınırlı değilsiniz. Bugün, tartışmalı hatırlatmalar sizi kırabilir. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, kurallara bağımlı, hareketsiz bir hayata hiç razı değil

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cumartesi gününe, saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde adım atıyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, sorumluluklar, ciddiyetimiz ön planda olacak. İşimize gücümüze dikkat edeceğiz. İsteklerimizi dürüstçe ortaya koyacağız. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, hesap dışı harcamaların, istediğimiz şekilde işlerimizi yapamamanın işaretçisidir. Evdeki hesap çarşıya uymaz hali vardır ya, bu görünüm kısıtladığı için gerginlik duyabiliriz. Bu saatlerde birilerini eleştirebilir, beğenmeyiz. Elden geldiğince sakin olmak vaktidir. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, bizi ailevi, iş, yerleşim, ilişkiler anlamında çabucak hareket edip, kısa zamanda sonuç almaya doğru heveslendiriyor. Belki bir kredi başvurusunda bulunup, ne zamandır istediğimiz evi satın almak istiyoruz veyahut evimizle alakalı bir değişimde bulunmak için birilerinden destek bekliyoruz. Tabii ki hepimiz aynı durumlar içinde değiliz. Belki bazılarınız bu görünümün etkisi altında, aile ocağından başka bir yere eğitim veyaamaçlı gitmek istiyorsunuz. Paraya ihtiyacınız var. Örnekler çoğaltılabilir. Benim burada üzerinde durduğum nokta, karar vermeden önce iyi düşünmeniz, hesabınızı bilmenizdir. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, gelip geçici zevklerden ziyade, kalıcı ve uzun vadeli bir beraberliğe verdiğiniz önemin göstergesidir. Böyle bir enerji altında kişi ilişkisini gayet bilinçli bir şekilde gözden geçirir. İki farklı duygu arasında gidip gelmek mümkündür. Bir yandan ilişkinize sahip çıkarsınız diğer yandan bu ilişkide aksayan noktaları gerçekçi bir şekilde ele alırsınız. Bağlılık- sorumluluk arasında gidip gelen duygularınız kimi zaman sizi yorabilir. İlişkinin en başından bu yana izlediği rota eğer doğru bir yönde ise, hiç korkmayın. Ancak sorunlar varsa, her iki tarafın da oturup düşünmesinde yarar görüyorum. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Ciddi veya kısa süreli ilişki olsun fark etmez, bu etki altında, hem iç sezgilerimiz hem mantığımız bize rehberlik edicidir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinle birlikte yapacağın planlama, hayatınızla ilgili radikal kararlar almana neden olacak.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerek özel ilişkilerde gerekseilişkilerinizde yalan ve riya durumlarına karşı tedbirli olmalı ve insan ilişkilerinde fazlaca göze batan taraf olmamalısınız. Hem duyduğunuz hem de yaşadığınız şeyler bugün sizlere fazlasıyla hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak bunu yaşamak istemiyorsanız ikili ilişkilerde fazla bir beklenti içine girmemeli ve karşınızdaki kişiye karşı nasıl davranacağını önceden bilmelisiniz. Bu sonradan üzülmemek adına en yerinde davranıştır.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ev, ailenizle ilgili işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Öğle sonrasında ise yaratıcı konulara zaman ayırmalısınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sebebini adlandıramadığınız huzursuz bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Zihninizde yaşadıklarınızı belli bir yere oturtamamış olmanız umutsuzluğa kapılmanıza neden olabilir. Sizin gibi enerjik bir doğaya sahip insanlar için pekte olağan bir durum değil. Zorluklar aşılmak içindir düşüncesine sarılın ve objektif bir gözle yaşadıklarınızı değerlendirin. Her zaman denediğiniz yollardan uzaklaşarak yeni fikirlerle olaylara çözüm yolları bulmanız daha kolay olacaktır. Özel yaşamınızda geçmişte yaşanan bir ilişkiye duyduğunuz öfke özlem gibi duygularınız bugün sizi rahat bırakmayacaktır. Şu anda bir ilişki içindeyseniz öncelikle kendinize dürüst değerlendirmelerde bulunmalı ve bir yanlış içinde bulunmamaya dikkat etmelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabırlı davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınıza ve eğlenceli konulara yoğunlaşabilirsiniz. Olayları oluruna bırakın ve hayatınızın tadını çıkarın.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bazı haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olacak. Ancak, bu durum gün içinde birkaç saat sürecek. Daha sonra dikkatinizi farklı konulara yöneltecek ve sıkıntılarınızı dağıtacaksınız. Gelişmeler olumlu.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki tüm dünya kendinizinmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu sizi gereğinden fazla cesur yapabilir ve canınızı sıkan problemlerinizi bir çırpıda çözebileceğiniz zannına kapılabilirsiniz. Ciddi hatalar yapabileceğinizi bilin ve temkinli olun.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 32' 58" R
Ay
Boğa
10° 45' 04" R
Merkür
Koç
21° 29' 07"
Venüs
Boğa
10° 03' 01"
Mars
Koç
05° 22' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 44"
Satürn
Balık
17° 11' 34"
Uranüs
Boğa
22° 46' 12"
Neptün
Balık
29° 07' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 57"
Lilith
Başak
24° 09' 09"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 07/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>