Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkiniz yeni bir boyut kazanmaya başladı. Onunla birbirinizi her gün biraz daha tanıyor biraz daha bağlanıyorsunuz. Artık gelecekle ilgili fikirleriniz daha da netleşti.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

Parasal konularda şanslı bir dönemdesiniz. Beklemediğiniz paralar elde edebilir. Bu paraları yatırımlarınızda kullanarak kar elde edebilirsiniz. Bu şanslı günlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

Mesleki açıdan yaptığınız çalışmaları aksatmayın. Kısa sürede her şeyin yoluna gireceğine inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde alacağınız birtakım kararlarda zorlanabilirsiniz. Kararlarınıza kendinizden başkalarını da ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek. Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili öncelikle kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu süreç hem geçtiğimiz Ekim 2017 tarihinden bu yana olanlara bir bakmak hem de Temmuz sonrasına bir hazırlık yapmaktır. Bu dönem, eğitimden,girişimlerine, yakınlarımızla ilişkimizden yolculuklara kadar geniş bir alanda etkilidir. Bilgi sahibi olmayı önemsemenin, bilmediklerimizi öğrenmenin, fiziksel-zihinsel ve duygusal anlamda kendimizi ölçüp tartmanın vaktidir. İnsanız tabii ki her durumda kendimizi haklı görürüz. Ancak gururumuz, sürekli kontrollü olmak arzumuz, saplantılarımız veya zayıflıklarımız bizi gelişimden alıkoyar. Böyle biriysek, şimdi iç dünyamıza çekilip kendimize bakacağız. Böyle davranmanın bize olan zararını veya bizi zorlayan yanlarını gözden geçireceğiz. Neyi ne kadar bildiğimizi, çevremizi gözlemleyeceğiz. Yavaşlayacağız belki ama kaçtığımız, kendimize sormaktan çekindiğimiz, bastırdığımız ne varsa bunlarla yüzleşeceğiz. Yanlışlarımızı veya yanlış gidenleri göreceğiz. Eğitim hayatımız veyayaşamımızla ilgili durumlara tekrar bir göz atacağız. Nasıl bir çevrede yaşamak istiyoruz, nasıl bir hayat sürmek istiyoruz, derinlemesine araştıracağız. Hırs, takıntı, kin, öfkenin insanı yoldan çıkartan kibirli hale getiren olumsuzluğu yerine, hoşgörüyü, manevi zenginliği önemseyeceğiz. Bu iç muhasebe, düşünme hali bize hayırlı kapılar açacaktır. Bu dönem merak ettiğimiz konularda araştırmak yapmak, belge hazırlamak, dosyalamak, veri toplamak için gayet uygundur. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk, evlilik, çocuklar konusunda disiplinli davranman gereken bir gün. Planların içine sinmeyebilir.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamında disiplinli oluşunuz ve size verilen sorumlulukları mükemmel bir şekilde yerine getirişiniz sizlere daha fazla sorumluluk yüklenmesine sebebiyet verebilir. Bunu yaşadığınız takdirde kendinizi hiç sıkıntıya sokmadan devam etmeli ve işinizde yükselmek için elinizden gelen bütün çabayı sarf etmelisiniz. Ayrıca bu konuda kendinizi ifade ederken karşı taraftan bazı yanlış dönütler gelebilir ve bu konuda yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Bu nedenle iletişimlerde daha açık ve sade bir dil kullanmanız faydanıza olabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Gün içinde programlarınız harici değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kadınlarla ilgili hareketli koşullar olabilir. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşanan abartılı olaylara karşı temkinli olmalısınız.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm çabalarınıza rağmen umudunuzu kesmek üzere olduğunuz kariyer hayatınızda başarılı olmanızı engelleyen enerjileri arkanızda bırakmaya başlıyorsunuz. . İş hayatınız yeni bir yöne doğru ilerleyebilir. Emek verdiğiniz işlerin mükâfatını alacak ve yeni bir statü kazanacaksınız. . Evli ya da uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz yeni bir arayış hevesi bir anlık öfke ile sonrasında büyük pişmanlık duyacağınız bir ilişki deneyimleyebilirsiniz…

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç ay boyunca Jüpiter karşınıza getirdiği fırsatları size sorgulatabilir veya gözden geçirmenizi sağlayabilir. Yapacağınız işlerde artıları, eksileri iyi değerlendirmelisiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. Kardeşler, yakın akrabalar, ofis ortamınız, komşuluk ilişkilerinde çıkan anlaşmazlıklara ara buluculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde bir eğitimi yarım bırakmak zorunda kalmak canınızı sıkabilir. Metafizik, okült, spiritüel konular ilginizi çeker. Bu alanda kişisel gelişim çalışmalarından faydalanabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece enerjik ve coşkulu başlayabilir. Ancak; ilerleyen saatlerde yorgunluk ve bıkkınlık baş gösterebilir. Kendi iç dünyanıza dönmeniz, sorunlarınızı gözden geçirmeniz veya derin duygularınıza odaklanmanız mümkündür.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 55' 33" R
Ay
Boğa
16° 24' 26" R
Merkür
Koç
21° 49' 13"
Venüs
Boğa
10° 31' 45"
Mars
Koç
05° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 14"
Satürn
Balık
17° 13' 26"
Uranüs
Boğa
22° 47' 33"
Neptün
Balık
29° 07' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 13"
Lilith
Başak
24° 11' 44"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>