Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Ama bu yapınızda var. Kimse bunun için sizi suçlayamaz. Siz de her gün ihtiyaç hissettiğiniz kadar alıyorsunuz sonuçta. Tabi ki aşk, birazını da yarına saklayayım şeklinde yaşanamıyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Aldırmadığınız bir şey bazılarını şaşırtabilir, yada bir şeyi sorun edişiniz abartılı bulunabilir.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabilirsiniz. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Beklentilerinizi şımartmayın.

Aşk hayatınızda atmayı düşündüğünüz adımı hangi nedenlerin kaldırdığını iyice bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli sorunları ortalaşa yaşadığınız üçlü bir ilişki içinde, inisiyatif almak isteyeceksiniz. Bu ilişkide bazı konuları belirginleştirme niyetinizde, biraz zamansız davranıyor olabilirsiniz. Bugün karşılaşabileceğiniz negatiflikler, sizi her zamankinden fazla etkileyebilir. Bugün hayata, bütün iyimserliğinizi toplayarak bakmanızda yarar var.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Sorumluluklar, ekmeğimizi kazanma telaşı, o-şu-bu derken ömrümüz gelip geçiyor. İnsan bedenen ve zihnen yorgun düşünce biraz olsun mola vermek, kendisini toparlamak istiyor. Yay burcu günlerinde genel olarak ailevi ve duygusal meseleler üzerinde sorun taşıyacak halimiz pek yok. İstiyoruz ki, detaylarla uğraşmayalım, bizi sıkıntıya düşürebilecek işlerden uzak duralım. Saat 03:33 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ailevi ilişkilerde maddi-manevi açıdan yalnız kaldığımızı, arzu ettiğimiz desteği göremediğimizi düşünürüz. Yükümüz ve sorumluluklar ağır gelir. Bu saatlerde sevilmek, ilgi görmek ihtiyacımız yükselir. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümü, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek arzumuzu işaret ediyor. Fakat etrafınızdaki insanların çoğu zaman sizi anlamadıklarını hissedebilirsiniz. Hesaba uymayan, çoğu zaman sizi yoran meseller üzerinde kendinizce tespitlerde bulunabilirsiniz. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ya da eğitimle ilgili başvuruna cevap gelebilir. Çalışma arkadaşlarınla motivasyonlarını artıracaksın.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi ve çalışma hayatınızı yönlendirmeniz gereken konularla ilgili karşınıza değişken şartlar çıkabilir. Bunu kendinize yönelik olumsuz bir sıkıntı şeklinde görebilirsiniz. Fakat düşündüğünüz gibi olmadığını sonradan daha iyi anlayacaksınız. Zira hala şansınız ve olumlu durumlar sizden yana çalışmakta. Henüz geç kalmadan bu sıkıntıların kendi şansınıza çevirme çalışmalı ve hedefinize doğru kararlı bir şekilde odaklanmalısınız. Yine bu konuda da beklentilerinizi çok fazla yükseltmemek sizin için daha az zorlayıcı olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eskilere ait konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün biraz dağınık olmak isteyebilirsiniz. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanız ya da yaşlılar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bu durumhayatınızla ilgili bazı aksaklıklara neden olabilir. Planlamış olduğunuz bazı programlarda değişiklikler gerekebilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ev kazalarına dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık dalgınlık can sıkıcı durumlara neden olabilir. Yaptığınız her şeye dikkatinizi vermeil yanıcı kesici aletlerle ilgili işlerle ilgileniyorsanız tüm dikkatinizi işinize vermelisiniz. Özel yaşamınızda bugün birlikte olduğunuz insanla iletişim kurmakta zorlanabilir her söylenenden farklı anlamlar çıkararak huzursuzluklar yaratabilirsiniz. Dikkatli davranın.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş arkadaşlarınız ve dostlarınızla aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Planlarınızla ilgili konuda onların yardımını alabilirsiniz. Bugün uzaklardan gelen ziyaretçilerinizle keyifli vakit geçireceksiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla sürtüşmeleriniz olabilir. Onun hep başkalarını düşünen davranışlarını kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal yönden sahiplenilmek isteyeceksiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken evdeki ilişkilerde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin kaprisli tavırları ya da yaşlı bir ebeveynin özel bakımı bugün sizi zorlayacaktır. Ev yatırımı yapmak için uygun bir gün olabilir. Yatırımlarınızı değerlendirmek, aileden kala ortak bir gayrimenkulü değerlendirmek gündeminizi doldurabilir. Evde yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Venüs burç değiştiriyor. Yatırım, para ve finansman gibi konularda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz, ortak gelir ve kazançların artabileceği bir dönem başlıyor sizin için. Eşinizin, sevgilinizin kazançlarında artış olabilir, buna paralel güzel hediyeler alabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 57" R
Ay
Boğa
04° 27' 34" R
Merkür
Koç
21° 07' 28"
Venüs
Boğa
09° 31' 12"
Mars
Koç
05° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 40"
Satürn
Balık
17° 09' 30"
Uranüs
Boğa
22° 44' 42"
Neptün
Balık
29° 06' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 32"
Lilith
Başak
24° 06' 17"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>