Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ilişkinin başında yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşadığınız için mutlusunuz. Ama geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler var. O halde birtakım kararlarınızın gecikmemesi gerekiyor.

İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, günübirlik stres yaşamaktan koruyor sizi. Sektörde yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz doğal.

Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz. Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı oluyor.

Sağlığınızı ve enerjinizi etkileyen yararsız yorgunluklardan kaçınmalısınız. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi yıpratmış görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdilerde çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar gününe, saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde adım atıyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, sorumluluklar, ciddiyetimiz ön planda olacak. İşimize gücümüze dikkat edeceğiz. İsteklerimizi dürüstçe ortaya koyacağız. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, hesap dışı harcamaların, istediğimiz şekilde işlerimizi yapamamanın işaretçisidir. Evdeki hesap çarşıya uymaz hali vardır ya, bu görünüm kısıtladığı için gerginlik duyabiliriz. Bu saatlerde birilerini eleştirebilir, beğenmeyiz. Elden geldiğince sakin olmak vaktidir. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, bizi ailevi, iş, yerleşim, ilişkiler anlamında çabucak hareket edip, kısa zamanda sonuç almaya doğru heveslendiriyor. Belki bir kredi başvurusunda bulunup, ne zamandır istediğimiz evi satın almak istiyoruz veyahut evimizle alakalı bir değişimde bulunmak için birilerinden destek bekliyoruz. Tabii ki hepimiz aynı durumlar içinde değiliz. Belki bazılarınız bu görünümün etkisi altında, aile ocağından başka bir yere eğitim veyaamaçlı gitmek istiyorsunuz. Paraya ihtiyacınız var. Örnekler çoğaltılabilir. Benim burada üzerinde durduğum nokta, karar vermeden önce iyi düşünmeniz, hesabınızı bilmenizdir. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, gelip geçici zevklerden ziyade, kalıcı ve uzun vadeli bir beraberliğe verdiğiniz önemin göstergesidir. Böyle bir enerji altında kişi ilişkisini gayet bilinçli bir şekilde gözden geçirir. İki farklı duygu arasında gidip gelmek mümkündür. Bir yandan ilişkinize sahip çıkarsınız diğer yandan bu ilişkide aksayan noktaları gerçekçi bir şekilde ele alırsınız. Bağlılık- sorumluluk arasında gidip gelen duygularınız kimi zaman sizi yorabilir. İlişkinin en başından bu yana izlediği rota eğer doğru bir yönde ise, hiç korkmayın. Ancak sorunlar varsa, her iki tarafın da oturup düşünmesinde yarar görüyorum. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Ciddi veya kısa süreli ilişki olsun fark etmez, bu etki altında, hem iç sezgilerimiz hem mantığımız bize rehberlik edicidir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün küs olduğun bir arkadaşınla bir araya gelebilirsin. Bir yanlış anlaşılma olduğunu anlayacaksın.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel isteklerinizi gerçekleştirmek adına ihtiyaç duyduğunuz finansal sorunları çözememek bugün sizleri biraz depresif bir hale getirebilir. Moralini bozmak yerine yapmak istediklerinizi bir süre daha askıya almak ve zamanı gelince bu isteğinizi halletmek daha iyi olabilir. Uzun süredir görüşmediğimiz bir arkadaşınızla bugün görüşebilir ve onun hayatı ile ilgili sevinçli haberlere ortak olabilirsiniz. Ayrıca ruhsal anlamda ruhunuzu dinlendirmek için gayet güzel bir gün.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün geçmişte yaşadığınız olumsuz konuları zihninizde uyandırarak kendinize haksızlık yapmamanız konusunda uyarıyor sizleri. Geçmişin izlerini bir kalemde silip atabilmek oldukça güçtür. Fakat sizlere tavsiyem geçmişi kurcalamamak ve kapanan yaralarınızı tekrar kanatmamak olmalıdır. İş hayatınızda önemli bir teklif fırsat beklediğiniz haber bugün gelebilir. Heyecanınızın ve bu keyifli gelişmelerin keyfini çıkarın. Kariyer hayatınızda hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir süreçtesiniz. Yakın çevrenizde bulunan bazı insanların haksız eleştirilerine maruz kalabilir ve seçimlerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Bırakın kim ne derse desin siz aklınızı ve mantığınızı kullanarak hareket edin. Özel yaşamınız da ise beraberliği olmayan Başak'lar yeni bir birlikteliğe adım atmak üzereyseniz karşınızda ki insanı biraz daha yakından tanımaya çalışın.

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karamsar bakış açınızı değiştirmeye çalışın. Olumlu olaylara odaklanın. Aile hayatınız için harekete geçebilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs?ün zorlu etkileşimi kazanç şeklinizde hızlı değişimlere neden olacaktır. Harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde para geldiği gibi gider. Aile içi ilişkilerde zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde çılgın bir enerji olabilir. Dengenizi koruyun.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün güçsüz hissedebilirsiniz; sanki tüm enerjiniz çekilmiş gibi gelebilir. Eğer mümkünse, bugünü kendinize ayırın. İşlerinizi erteleyin ve dinlenmeye bakın. Bu sırada, zihninizi de önümüzdeki günlerin hareketliliğine hazırlayabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 44' 47" R
Ay
Boğa
13° 42' 51" R
Merkür
Koç
21° 39' 35"
Venüs
Boğa
10° 18' 03"
Mars
Koç
05° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 37"
Satürn
Balık
17° 12' 33"
Uranüs
Boğa
22° 46' 55"
Neptün
Balık
29° 07' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 36"
Lilith
Başak
24° 10' 30"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>