Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor. Sizinle çok ilgilenmesi ve sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi. Buna karşın, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Bugünlerdeki bir kararınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 17:59 Ay-boşluk etkisi altındayız. İlişkiniz ve parasal konularda eğer kafanız karışıksa beklemede kalıp, durumları gözden geçiriniz. Günlükplanlamanızı boşluk etkisini göz önüne alarak yapmamızda yarar var. Öncelikle rutin işlerimize ağırlık verelim. Bitirilmesi gereken işlerimizi tamamlayalım. Saat 17:59 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında aktif hareket etmeseniz de, iç huzurunuz tamdır. Değerlerinizi elinizde bulunanları koruyabilecek, kollayabilecek gücü yüreğinizde hissedersiniz. Olumlu değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Amacınızın gayet iyi farkında olduğunuz için, o amaca giden yolda ne yapılması gerektiğini de sağlıklı bir şekilde belirleyebilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün düşüncelerini açıkça dile getireceğin bir gün. İş hayatın açısından karşına çıkan fırsatlar seni heyecanlandırabilir. İş arkadaşlarınla duygularını paylaşırken, senin mutluluğunu paylaşanlar kadar, kıskananların da olabileceğini düşünebilirsin. Tercihini entelektüel ve yaratıcı bir çevreden kullanman bugünlerde sanafırsatı olarak dönebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişi ile yapacağınız tatilin detayları üzerine konuşabilirsiniz. Akşamüzeri bir araya geleceğin yakın arkadaşının bazı söylemleriyle içine şüphe tohumları düşecek. Emin olmadan harekete geçmemelisin.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem yeni hem de çok faydalıbirlikte içerisinde olabilir ve farklı kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri sayesinde kendinizi ve statünüzü yükseltecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili önyargılı olmaktan kaçınmanız gerekmektedir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerle ilgili telefon, e-mail trafiğiniz yoğun olabilir. Bazı hızlı gelişen konularda inisiyatif almak zorunda kalabilirsiniz. Bugün kararlarınızı verirken detaylara inmeniz zorlaşabilir. Aileniz ile ilgili konuların gündeminize gelmesi mümkün. Bu konuda aile bireyleri ile konuşurken tavırlarınızda daha esnek olmanızda fayda vardır.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BÜYÜKLERİNİZİN davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan bakıyorsunuz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neredeyse unuttuğunuz eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz. Bu durum duygularınızın harekete geçmesine neden olabilir. Sosyal faaliyetlerde bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Böylece kuruntulardan uzaklaşacaksınız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün şans, bolluk, bereket ve fırsat gezegeni Jüpiter, sizin yetenekler, seyahatler, kardeşler, ofis ortamınız alanından düz hareketine başlıyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte keyifli bir tatile çıkabilirsiniz. Çocuğunuzun uzun zamandır uğraştığı bir konuda başarı kapınızı çalar.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>