Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yetinmeyi bilmiyorsunuz. Belki de aşka düşsel bir dünyadan bakıyorsunuz. Koşulların duygular ve davranışlar üzerindeki etkileri, sizi yanlış değerlendirmelere götürebiliyor.

Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler gelebilir. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerle cebelleşecek eforda görmüyorsunuz. Haftanın yorgunluğuyla ilgili olabilir.

Para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberler söz konusu. Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsriflik gibi görünüyor.

Son günlerdeki duygusal değişkenlikler eksik anlamalara, hatalı sonuçlar çıkarmaya çok elverişli. Aldığınız bilgileri zamana yayarak değerlendirmeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zorunluluklarla gönülsüz giden bir yakınınızı uzak yerlere uğurlayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bu anlamda üzüntüler söz konusu. Arkadaş çevrenizdeki guruplaşmalar sizi düşündürüyor. İddialı kişiliklerin bu ilişki yumağında sorun yarattığına inanıyorsunuz. Yakında sağlıkla ilgili konularda umutlar sevince dönüşebilir.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız, eğitim veyaşamınızla ilgili konularda bu görünüm size kuvvet sunuyor. Kazanmak, kazandığımızı sağlama almak, garantide olmak isteyeceğiz. Ancak güven olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu bilerek hareket edelim. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünüm etkisinde, bizi yakınlarımızın anlamadığını düşünürüz. Olaylara ne kadar geniş açıdan ve olumlu baksak da, bir şeyler umduğumuz gibi gitmediği için üzülürüz ve tepki gösteririz. İşlerimize odaklanmada, hesabımızı bilmekte zorlanırız. Eğer çok önemli bir karar vermemiz gerekiyorsa, artı ve eksi yönleriyle duruma bakmamız, hesabımızı bilmemiz lazım. Saat 19:10-19:58 arasındaki boşluk süresince ani bir karar değiştirmek veya uygulamaya kalkmak sonuç vermediği gibi durumların iyice içinden çıkılmaz hale gelmesine neden olabilir. Dikkat etmeniz gereken nokta, moralinizi güçlü tutmak ve günü kendi akışı içinde değerlendirmektir. Diğer insanlarla aranızdaki bağı koparmadan sizi sakinleştiren aktivitelerde bulunabilirsiniz. Sabırsızlık göstermeyiniz, kendinizi yargılamayınız, olmayacak şeylere de kafanızı takmayınız. Saat 19:58 sonrası Ay-İkizler burcu geçişi iki gün boyunca,hayatınız ve kişisel meselelerinizle ilgili olarak önemlidir. Aynı anda iki işi birden yapmak veya iki konu üzerinde düşünmek gayet kolaydır. Ancak dağılmamak ve zamanı iyi kullanmak gerekir. Bu enerji altında zor işler karşımıza geldiğinde hevesimizi kaybetmeden, başarıyla halledeceğimizden emin olalım. İş yerinizde veya bulunduğunuz ortamda birilerinin ne yaptığı, ne düşündüğüne kafamıza takmayalım. Biz kendi işimizi pekala düzgün bir şekilde yerine getirebiliriz. İyi bir planlama ile işleri yoluna koyabiliriz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanlarla olan iletişimin oldukça iyi olacak. Olumlu duyguların yüksek! Uzun zamandır merak ettiğin şeyleri araştırmacı ruhun sayesinde öğrenmeye çok yaklaşacaksın. Ancak gün içerisinde biraz daha sakin olmalısın. Endişelerine engel olmazsan bugünkü işlerinde elin ayağın birbirine dolanabilir. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, önüne gelen proje ve konulara farklı fikirler getireceksin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, akşamüzeri buluşacağın arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. İlk adımı atma konusunda tereddütte kalsan da duygularını açma konusundaki cesaretine sen bile şaşıracaksın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatlarında veya kariyerlerinde yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için bugünün son derece fırsatlarla dolu olduğunu söyleyebiliriz. Kendinizi eskisinden daha fazla sosyal ortamlarda bulundurmak isteyecek ve aktiviteler konusunda eskisinden daha istekli olabileceksiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapmış olduğunuz işlerinizde yaratıcı ve pratik yönünüzü kullanabilir, çalışmalarınızı özveriyle yapabilirsiniz. Kişisel konularınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak hobilerinize yönelmek size iyi gelecektir. İkili ilişkililerinizde eleştirel yanlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çocuklarınızla eğlenceli zaman geçirmeniz mümkün.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilik yapma arzunuzu bastırmaya çalışın ve sevgilinizin tarafında durmaya çalışın; çünkü bu ara biraz ihmal edildiğini düşünüyor. İlerlemenizi sağlayacak fırsatlar var.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşında parasal işleriniz veya seyahatle ilgili planlarınızda olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın. Bu hafta itibarıyla kendinizi önemseyeceğiniz ve görüntünüzü değiştirmek isteyeceğiniz bir döneme geçiş yapacaksınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yüklerinizi iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Kardeş ilişkisinde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Elinizde olayan koşullara maruz kalmamak için kafanızdan geçenleri çevrenizdekilerle paylaşın. Aksi takdirde boşu boşuna sinirlenip üzülürsünüz. Bu da sağlığınızı olumsuz etkiler.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>