Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok kavga ediyorsunuz fakat bu sayede sevginizi ölçebiliyorsunuz. Fakat bazen kavgaların ölçüsünü kaçırabiliyorsunuz ve hem kendinizi hem de sevgilinizi çok yıpratıyorsunuz.

Bugün dışsal ilişkiler konusunda başarılı adımlar atabilirsiniz. Bazı projelerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gündesiniz.

Bugünlerde para biriktirmeniz gerekebilir çünkü önümüzdeki günlerde parasal kaynaklarınızın önemli bir kısmı kesilecek.

Bugünlerde hayatınızda bir değişiklik yapma düşüncesindesiniz fakat dikkat etmezseniz geleceğiniz ile ilgili sorunlar çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Masraflı sosyalliklere dikkat ! Sosyal hayatınıza getirmeye çalıştığınız hareketlilik, belli bir ölçüde tutmaya çalıştığınız standardınızı olumsuz etkileyebilir. Üretkenliğinizin belli sınırlarda sıkışıp kalması, sizin hatalı seçimleriniz kadar, dışınızdaki etkilerle de alakalı. Bununla ilgili olarak belirginleşen destek eğilimleriniz, beklemediğiniz kişilerde ilgi görebilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:58 Venüs-Neptün görünümüyle güne adım atıyoruz. Mesleki,ortaklığı ve partnerle alakalı konularda birkaç gün boyunca, gayet dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerektiğini göstermektedir. Eğer doğru bir partner seçiminde bulunmak istiyorsanız lütfen ileriyi düşününüz. Bu kişi sizi gerçekten mutlu edebilir mi? Fikirleriniz ve hayata bakış açınız, mesleki ve diğer konularda aynı doğrultuda mı? Bunları lütfen göz önüne alınız. Sonrasında bu ilişki yüzünden fedakarlık yapmak zorunda kalmayasınız. İş konularında da lütfen seçimlerinizi iyi yapınız. Sözleşme ve diğer şartları mutlaka gözden geçiriniz. Acele karar vermemek için gerçekçi düşünmeye çalışınız. Hiç kimsenin gözünüzü boyamasına izin vermeyiniz. Kısaca kendi kendinizi aldatabileceğiniz durumlardan kaçınınız. Saat 02:25 Ay-Venüs görünümü, duygusal düşünmeden, hedefinizin farkında olarak hareket etmenin yararlı olduğunu gösteriyor. Siz şu aralar ilişki meselelerinde bir hayli karışık haldesiniz. Nasıl bir karar vermek gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Ben uzun vadeli, güven olgusunu merkez alarak düşünmenizden yanayım. Saat 05:08 Kova burcunda oluşacak sondördün, bilginizi, tecrübenizi bugün diğer insanlara ifade ederek güç kazanmaktır. Belli bir kurul, kişi veya toplum önünde sınav olabilirsiniz. Amacınız, bu sınavı veya görüşmeyi başarıyla tamamlayarak kendinizi ispat etmektir. Tabii ki kolay değildir. Bazıları sizi yetersiz bulabilir, kimileri yaptığınız işi, gösterdiğiniz projeyi beğenmeyebilir veya siz, verilen işi, ortamı veya birlikte çalıştığınız insanları beklentilerinizin çok altında bulabilirsiniz. Günü olumlu geçirmenin yolu, bütün bu etkenlere karşılık güven duygunuzu yitirmeden soğukkanlı davranmayı bilmektir. Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşamanın önemini vurguladığı gibi, bizi yoran, mecbur eden şartlara karşı isyanımızdır. Bir şekilde bu darlıktan, sıkışıklıktan kurtulmak isteriz. Bunun olacağına dair inancımız yüksektir. Saat 15:50 Ay-Merkür görünümü, bizi rahatsız eden konular üzerinde konuşuruz. Bizi anlamalarını bekleriz. Anlaşılmayı umarız. İşlerinizin rast gitmesi ve gönlünüzün hoş olması dileğimle,

8 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli ortamlara girebileceğin bir gündesin. Hızlı hareket etmek isterken bazı hatalar yapabilirsin.

8 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın dostlarınızın istediklerini yapmak konusunda fazlasıyla fedakar davranabilir ve bundan dolayı kendiniz de büyük bir iç huzuru hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili daha girişimsel tavırlar içinde olmaya özen gösterin. Maddi konular aile içinde stres yaratacak noktaya gelebilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olmanız gereken işler gündeme gelebilir. Bugün çalışma ortamınızdaki konular sizi yorabilir. Sorumluluklarınızda artabilir. Yabancılarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Sizi yıpratan koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akrabalarınızla yapacağınız görüşmeler size şaşırtıcı haberler getirebilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığını öğrenebilir ve bunlardan memnuniyet duyabilirsiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün derinlikli konulara odaklanmak, mücadele gerektiren işlerle uğraşmak için uygun bir gün olabilir ancak kendinizi ruhen, psikolojik açıdan yormamaya da dikkat etmelisiniz. İş hayatında ilişkilere de çok da bel bağlamamak ya da güvenmemek gereken bir gün olabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlükhayatınızın akışı bugün daha rahat bir atmosferde akabilir. Söz verdiğiniz işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sevdiklerinizi gözünüzde yüceltmekten kaçının

8 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi sadece bilgiyle savunabileceğiniz bir gündesiniz. Ortak harcamalarda kontrolü elden kaybedebilirsiniz. Dikkatli olun. Bir yandan da kazancınızı artıracakimkanları kapınızı çalar. Bir anda kendinizi spiritüel konuların konuşulduğu bir ortamda bulabilirsiniz. Hayatın farklı yönlerini de deneyimlemekten çekinmemelisiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi günlük işlerinize ve bunların detaylarına ayırabilirsiniz. Genel olarak kendi başınıza çalışma eğiliminde olabilirsiniz ama deneyimli kişilerden bazı destek taleplerinde bulunmanın da sizin yararınıza olacağını aklınızda tutun.

8 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 06' 57" R
Ay
Yengeç
16° 12' 46" R
Merkür
Koç
26° 05' 14"
Venüs
Boğa
15° 51' 50"
Mars
Koç
08° 59' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 30"
Satürn
Balık
17° 33' 22"
Uranüs
Boğa
23° 02' 40"
Neptün
Balık
29° 14' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 05"
Lilith
Başak
24° 40' 35"
True Node
Koç
14° 59' 50"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>