Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Sevgilinizle ilişkiniz çıkmaza girmiş durumda. Düşünmek ve kendinizce doğru kararı alabilmek için zamana ihtiyacınız var.

İş ortamınızda beklediğiniz bazı gelişmelerin olmaması sizin için sıkıcı olacaktır. İş yerinizde sabırsız ve gergin bir psikoloji sergileyebilirsiniz.

Maddi konularda beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor. Parasal konularda geçmişte yaptığınız hataları bir türlü düzeltemiyorsunuz.

Bugün bazı konuda ihtiyatsız davranabilirsiniz . Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerde duygusallığınızı abartmamanız gerekiyor. Bu ilişkilerde sizi etki altına alan yaklaşımlar, bu ilişkilerdeki bağınızı biraz daha sıkmaya yönelik. Zamanlama konularında gösterebileceğiniz eksiklikler, yeni oluşturmayı düşündüğünüz ilişkilerde kötü başlangıçların nedeni olabilir. Daha sabırlı yaklaşımlar içine girmelisiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 11:52 itibariyle etkili Merkür-Pluto görünümüyle yeni haftayı karşılıyoruz. Parasal sıkıntıların ferahlığa kavuşması için, işimize ağırlık vererek, yeteneklerimizi ortaya koyarak, başarılı sonuçlar alabileceğimizi işaret ediyor. Demek ki, hesabımızı bileceğiz, kendimize güveneceğiz ve ayaklarımızın üzerinde duracağız. Kim dost, kim düşman artık fark etmemiz gerekiyor. Bunca yıl yaşananları unutmayalım. Madem muhasebe yeteneğimiz var. Doğamızda bu özellik var, olur olmaz borçlar altına girmeyelim. Saat 15:30 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların etkenliğini, ancak sizin ilerisi adına bilinçli şekilde hareket etmenizin de önemli olduğunu söylüyor. Yeni hafta, hepimize güzellikler yaşatsın. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük aksiliklerin üstesinden kolayca gelebileceğin bir gün. İşinden memnun olmayan bir Başak burcuysan,arayışına girebilir ya da ek gelir sağlayacağın araştırmalar yapabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, çalışanlarını bazı eğitim ve sertifika programlarına yönlendirebilirsin. Detaycı yapın sayesinde, tüm ayrıntılara hâkim olacaksın. İlişkisi olan yahut evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ile heyecanlı anlar yaşayabilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla birlikte önemli kararlar alabilirsin.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Devletle veya hukukla ilgili yürüttüğünüz önemli birsöz konusu ise bugün bu durum daha fazla önem kazanabilir. Eğitim alanında veya ailenizin size yüklediği sorumluluklar konusunda gereğinden fazla hizmet etmeniz gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Her olayda detaylara takılmaktan vazgeçin.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedeflerinize ulaşmak için net bir planlama yapmanızda fayda vardır. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yeni insanlarla bir arada olmanın yeni insanlar tanıyarak çevrenizi genişletmenin getireceği şanslara işaret etmekte. Özelliklehayatınızda kalıplaşmış düşüncelerinizden alışkanlıklarınızdan uzaklaşmayı başarmalı yeni fikir ve önerilere açık olmalısınız. Tek düze giden bir çok şey olumlu yönde değişebilir. Değişim sizleri korkutmamalı değişen sadece şartlar ve konumuz olacaktır. Bu dönemde isteklerinizi ifade etmekten korkmayın. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği olmayan Başak'lar keyif alacağınız sizi anlayan değer veren birinin varlığı ile aşkın tüm güzelliğini ruhunuzda hissedebilirsiniz. Evli Başak'lar sizlerde eşinizle çocuk yada çocuklarınız arasında ki dengeyi sağlamalı, Eşinizle konuşarak daha fazla vakit geçirebilmeniz için ortak çözümler bulmalısınız.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ilişkileriniz konusunda hayatınızı paylaştığınız insan sizi yanlış yönlendirebilir. Kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla ilişkinizde bazı hayal kırıklıkları ve sorunlar oluşabilir

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Son derece duygusal ve alıngan bir tutum içine girmeniz mümkün. Olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 49' 14" R
Ay
Yengeç
12° 13' 59" R
Merkür
Koç
25° 45' 21"
Venüs
Boğa
15° 29' 16"
Mars
Koç
08° 45' 44"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 10"
Satürn
Balık
17° 32' 00"
Uranüs
Boğa
23° 01' 35"
Neptün
Balık
29° 14' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 08"
Lilith
Başak
24° 38' 33"
True Node
Koç
15° 01' 18"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>