Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bir masal prensi gibi havalarda hissetme hakkınız elbette var ama unutmayın ki size bu gücü veren, karşınızdaki insanın duyguları ve size olan sevgisidir. Ya o da size, senin masal kahramanlığın ne işe yarar, bu bendeki aşk olmazsa derse.

İş hayatınızdaki uzun süreli ilişkilerin sayısı az ama kökleri sağlam, bunlara güvenebilirsiniz. Yıldızlaşacağınız birimkanı önünüze çıkabilir, fazla tereddüt etmeden içine girebilirsiniz. İş geliştirmede önemli nokta cesarettir, ana konuları kesinleştirip yola koyulmaktır. Kervan yolda düzülür sözü size tam uyuyor. Müthiş bir başarınız çok uzakta değil.

Para yönünden bir sıkıntınız hiç olmadı, olmayacak da. Ama kafanızdaki projeleri hayata geçirirken dara düşüp borçlanabilirsiniz. Bir kenarda kesin güvence olacak bir birikiminiz olmalı.

Sosyal hayatınız sıkıştı, sıkıcı ilişkiler arasında kaldınız, bir süre için çevre değiştirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınırlamayı düşündüğünüz bazı ilişkileriniz, bunu başarabilmeniz halinde sizi epeyce rahatlatacak, üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Sevdiğiniz birinin ekonomik açmazları sizden destek bekliyor. Bunun için şartlarınızı fazlaca zorlamanız gerekebilir. Son günlerdeki sempatikliğiniz, içinizde henüz açığa çıkartmak istemediğiniz bir coşkunun varlığını çok belli ediyor.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Arkadaşlık ve sosyal çevrenizle alakalı konularda etkili olan bu yansıma, geçmişte yaşanan bazı olayların tekrar önünüze çıkması anlamı da taşıyabilir. Sizi anlamamakta ısrar eden kişilere anlayış göstermezsiniz. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü, çıkarlarımıza ters düşen durum ve ilişkilerin işaretçisidir. Bizim penceremizden bakmazlar duruma. Bu da bizi rahatsız eder, kaygılandırır. Çok sevmenin, tutkuyla bir şeyleri istemenin ancak elde edememenin göstergesi de olabilir. Doğal olarak gerginleşiriz, mesafe koyarız ve duruma tarafsız bakmakta zorlanırız. Bu saatlerde finansal konulardan ilişkilere kadar her meselede elden geldiğince sakin ve olgun davranmamız yerinde olacaktır. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, inatçılığınızın tavan yapması anlamı taşır. Yani kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın fikirleriniz üzerinde tesirde bulunması mümkün değildir. Yaratıcı yönleriniz bugün ön plandadır. İç dünyanızda sizi rahatsız eden konular üzerinde konuşmaktan hoşlanmazsınız. Hatta sanki her şey yolundaymış tarzı hareket edebilirsiniz. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü gündüz saatlerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları farklı bir bakış açısıyla ele almamızı, şifaya kavuşturmamızı sağlar. İlişkileri güçlendirir, güzel niyetli yaklaşım ve paylaşımlar yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırır. Burada önemli olan, sevginin gücüdür. Problemler de bu güçle çözüme kavuşur.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendince yaptığın planlar, ani gelişmelerle bozulabilir. İlişkin varsa, tekrar gözden geçirebilirsin.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde bazı gizli paylaşımlar yapabilir ve onlardan sırlarınızı saklamasını isteyebilirsiniz. Bu yeni bir işin veya yeni bir fikrin paylaşımı konusunda olabilir. Fakat bu noktada dikkat etmeniz gereken konu gerçekten bu sırrı tutabilecek arkadaşınıza söylemeniz olacaktır. Aksi takdirde bu konuşmalar başkalarına yine gizli yollardan aksettirilebilir ve siz zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün aynı zamanda bazı konular sizde stres durumları yaratabilir. Bu duruma aşmak için kendinizi biraz meditasyon konularına yöneltmeniz gerekebilir.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınız içinde iyimser tavırlarınız ile dikkat çekebilirsiniz. İş konularında yeniliklere açıksınız. Problemlere buluşçu bir bakış açışı getirebilir, yeni çözüm metotları geliştirebilirsiniz. İş organizasyonunuz içinde önemli değişiklikler gündeme gelebilir. Günün yüksek temposu içinde sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünve özel yaşamınızda belli bir sebebe dayanmaksızın alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek çevrenizde bulunan insanları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olan Başak'lar eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla iletişiminiz güzel çalışabilir. Ortak parasal işlerinizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Diğer insanlarla olan bağlatılarınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda koşmak isterken evdeki neşesiz ortam motivasyonunuzu çok düşürüyor.Aile içi meseleleri çözmek ve gerekli düzenlemeleri sağlamak epey daha vaktinizi alır. Bu nedenlehayatınızdaki hızlı akışı ve değişken koşullarla önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Ortak paylaşımlarınızda can sıkıcı detaylarla uğraşabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınıza, daha büyük önem vermeye başlayabilirsiniz. Öyle ki, kendinize vakit ayırmak bir tarafa, bunu aklınızdan bile geçirmeyebilirsiniz. Yine de, çabalarınız ve başarılarınıza bakarak keyif almanız ve rahatlamanız mümkündür.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 50" R
Ay
Boğa
12° 58' 36" R
Merkür
Koç
21° 36' 58"
Venüs
Boğa
10° 14' 18"
Mars
Koç
05° 29' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 54"
Satürn
Balık
17° 12' 18"
Uranüs
Boğa
22° 46' 44"
Neptün
Balık
29° 07' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 27"
Lilith
Başak
24° 10' 10"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>