Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

Sabah saatlerinde yoğun birtrafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin vearkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ummadığınız bir kişiden göreceğiniz özensiz bir davranış, sıkıntı yaratabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Son derece hareketli, bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, her zamankinden farklı duyarlılıklar gerekebilir. Arkadaşlığa önem veriyorsunuz. Sağlam dostluklarınız var. Bu dostluklar, size bugünlerde mutlu sürprizler yaşatabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün ilk yarısında saat 04:38-13:13 aralığında boşlukta ilerledikten sonra 13:13 itibariyle sizlerin burcuna geçiyor. Sizlerin de enerjisinin yükseldiği bir zaman dilimi başlıyor. Bugün dış görünüşünüzle veya güzelliğinizle ilgili yapmak istedikleriniz varsa gündüz saatleri daha olumlu olacaktır. Ay-Uranüs arasındaki güzel etkiyle sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gece ise Venüs-Jüpiter arasındaki sert açıyla beraber partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kalp kırmamaya özen gösterin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodular kulağına geliyor!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. İçin dışın bir. Düşüncelerinin hızını açığa çıkaracaksın. Kendine olan inancın sayesinde daha güçlü kararlar almaya hazır hissedeceksin. Çalışan bir Başak burcuysan,ortamında dönen bazı dedikodulardan haberdar olabilirsin. Dedikodu yapmanın insanların kişiliğini ortaya koyduğunu bilmen seni onlardan uzak tutacak. İş arayışındaysan, kendini biraz umutsuz hissedebilirsin. Öğleden sonra ailenin haber beklediği bir konuda istenen sonuca ulaşabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiye karşı korumacı olayım derken, onu fazlasıyla bunaltabilirsin. Akşamüstü katılacağın bir etkinlikte eski bir tanıdıkla karşılaşabilirsin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Önlem almak iyidir fakat kuruntu yapacak düzeye getirmemeye özen gösterin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Hayatınız da gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme için girebilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız içsel süreçleri karşınızdakilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ani tepkilerden doğan kopmalar yaşanabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda tedbiri elden bırakmasanız da bugün tersi bir tutum sergileyebilirsiniz. Beklenmedik bir boş vermişlik

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; günün ilk saatlerinde endişe içerisinde olduğun maddi ve manevi konuları büyütmemeye ve aşırı hassasiyet göstererek, mantıklı kararlarına gölge düşürmemeye dikkat etmelisin. Günün ilerleyen saatlerinde kaygılarını öteleyebilir, hayatın tatlı ve sürprizli yönlerini deneyimleyebilirsin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kısıtladığınız konularda girişim imkanları olası. Yakınlarınızın yasal sorunları varsa hazırlık gerektiren işler olası. Kriz yönetimi önem kazanıyor, ego çatışmalarından uzak durun.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok fazla konuşulanlara da duyduklarınıza da inanmayın. Ağzı olan çok, doğru söyleyen pek azdır. Kendiniz emin olmadıkça adım atmayın. Şansınız giderek artacak. Geleceğe adım atmak için partnerinizden destek alabilirsiniz. İlişkilerdeki problemler çözülüyor. Tabii sizin de gönüllü olmanız lazım.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 19' 45" R
Ay
Kova
08° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 16' 33"
Venüs
Boğa
02° 08' 48"
Mars
Koç
00° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 28"
Satürn
Balık
16° 39' 26"
Uranüs
Boğa
22° 24' 01"
Neptün
Balık
28° 56' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 41"
Lilith
Başak
23° 26' 28"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>