Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin olgunlaştığını farkediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sevginiz için yine fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını almanın güzelliğini yaşıyorsunuz. Bugün hoş bir teklif almaya hazır olun.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve siz de onlara yardım edebilirsiniz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalı ama aşırı inattan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizce özelleştirdiğiniz birtakım konulara kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda elverişli dostlarla dolu. Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama sevimli bir kalabalığınız olacak. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başında 02:32-10:50 aralığında boşlukta kalıyor. Bu saat sonrasıyla beraber de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bugün kendinizi bitkin ve isteksiz hissedebilirsiniz. Hafta sonu olmasına rağmen içinizden bir şey yapmak gelmiyor olabilir. Ay-Uranüs arasındaki sert açıyla öğle saatlerinde ani bir rahatsızlık ortaya çıkabilir. Kendinize dikkat edin. Akşam ise bu etki kayboluyor. Ruhen sizi rahatlatacak çalışmalar iyi gelecektir. Yoga, meditasyon gibi aktivitelere ilginiz varsa faydalı olacaktır.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını alıyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Verdiğin emeklerin karşılığını almaya başlayacaksın. Çalışma hayatında gösterdiğin disiplin özellikle üstlerin tarafından takdir toplayacak. Gelişmelerden uzak kalmamak adına alanınla ilgili kurs ve seminerlere dâhil olabilirsin. Uzun vadeli ilişkilerden uzak kalmak istemenin sebebi; sorumluluk almak istememen mi yoksa geçmişte yaşadıkların mı, bir karar vermiyorsun. Bu durum seni olduğundan daha içe kapanık bir hale getiriyor. Bugün aynı zamanda, değer verdiğin bir eşyanı bir yerde unutup, üzülebilirsin. Günün ağırlığından kurtulmak adına, saçlarını kestirebilir, detoks yapabilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı bastırmanız sizi baskıcı ve sert bir tavır içine sokabilir. Bunun yerine duygularınızı doğru noktada yaşamalı, kendinizi zamanında ifade etmelisiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, kendi bilinçaltınıza ve endişelerinize daha çok yönelebilirsiniz. Psikolojik konular, gizli durumlar dikkat çekebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlü etkileşim içerisinde bulunduğunuz kişiler sizlere göstereceği müsemma farklı olacak. Gerekli adımları atarak ve sonuçları öngörerek devam etmeyi deneyin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; bu ara gelen haberler, sürpriz programlar yapmanı sağlayabilir. Bugün sosyal olmanın hem avantajını hem de dezavantajını görebilirsin. Üzerinde durmadığın bir sağlık sorunun hafta sonunu evde geçirmene neden olabilir. Kontrolün sende olmadığı bir süreç için hazırlıklı olmalısın.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik konularda hesaplaşma içine girebilirsiniz. Hassasiyetleriniz kavrayışınızı bozabilir konsantrasyon önemli. Sosyal faaliyetler, işbirliği gerektiren durumlar olası. Akşamüstü beklentilerin karşılanmaması gerginliğe yol açabilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda parasal açıdan iyi gitmeyen bozuk tarafları yeniden düzenlemeyi deneyin. Çok mutlu olmasanız da yeni düzene zamanla alışmak için bu dönüşümü gerçekleştirmek en doğrusu olacaktır. Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlar sizi yorabilir. Değişime açık olmalı yeni koşullara kendinizi adapte etmelisiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer çalışıyorsanız, yeniteklifleri alabilir ve kazançlarınızı artırma şansını değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız, yine bazı gelir kaynakları bulma ihtimaliniz olabilir. Başarılı veya becerikli olduğunuzun bilindiği bir konu veya faaliyetle ilgili olarak sizden destek talep eden ve bunun karşılığını da maddi olarak vermeyi öneren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda da normale oranla daha değişik bir süreç geçirebilirsiniz. YAKIN çevrenizle sohbet etmek yerine, akıl danışmayı, fikir alışverişlerinde bulunmayı tercih etmeniz mümkündür. Bunlar, sizin bakış açınızı genişletip yaratıcılığınızı daha etkin biçimde kullanmanızı sağlayabilirler. Bu şekilde, neyle ilgileniyor olursanız olun, çok daha etkili hamleler yapma şansını yakalayabilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru, hırsızlık olaylarıyla karşılaşmanıza neden olabilecek etkiler güçlenecektir.

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>