Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi mutlu ve zinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yalnız duygusal ilişkinizde partneriniz romantizmden yana olduğu için aranızda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Onu kıskandıracak davranışların içine gireceksiniz

Bugün kısa zaman önce hazırladığınız bir projeyi tamamlayacaksınız. Önem verdiğiniz bir girişiminiz için de aradığınız fırsatı yakalayacaksınız.

İş hayatınızdapotansiyelinizin farkındasınız ve bu konuda yeni talepleriniz olacak. İkili ilişkilerde kendinize güvenmenizin ve rahatlığınız avantajı ile daima önde olacaksınız.

Son günlerde sağlığınızı çok ihmal etmeye başladınız. Değişen havalar sağlığınızı bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. Günü tat alma anlamında değerlendirmeniz karşılığında birçok şeyi gözden çıkartmaya hazır görünüyorsunuz. İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Yengeç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Günün başlangıcıyla beraber şansınız da açılıyor. Bugün günün ilk yarısı konu ne olursa olsun şansa ihtiyacınız varsa eyleme geçin. Ay-Neptün ve Ay-Venüs güzel kontakları da aşk hayatınızda ve bulunduğunuz çevrede size şans verecektir. Başarılarınız dilden dile konuşulabilir. Saatler akşama ilerledikçe bu durumlarda tersine dönmeye başlıyor. Ay'ın Satürn sonra Güneş ile yaptığı zorlu kontaklar gergin hissedebileceğinizi gösteriyor. Özellikle dost ortamında kırıcı olabilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatına müdahale edilmesin istiyorsun!Bugün Merkür-Jüpiter 90'lığı gerçekleşiyor. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, resmi olarak ilk adımı atabilirsin. Olaylara mümkün olduğunca sakin yaklaşmaya çalışsan da, bazı insanların fikirlerini dikte etmeleri onlarla keskin bir dil kullanmana neden olacak. Özel hayatına müdahale edildiğini düşünebilir ve bu duruma artık dur demek diyebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, inişli çıkışlı aşk hayatın konusunda net bir karar alabilirsin. Yakın çevrenle bu durumu paylaşman, sevgilinin kulağına gidebilir. Son zamanlarda artan baş ağrıları yaşıyorsan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var. Bugün aynı zamanda senden yaşça küçük yakınlarının eğitimlerine yön verebilirsin.

12 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sert sözler söyleyebilir ve fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Olaylara sadece kendi açınızdan bakarsanız orta noktayı bulmanız zor olabilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. Gün içinde tepkilerinizi daha sakin göstermenizde fayda var. Ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler var. Gelecek beklentileriniz yönünde adım atmak isteyebilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların sizi zorlaması hoşunuza gitmiyor olsa da sizden üst pozisyonda çalışan kişilerin söylediklerini sorgulamadan yapmak zorunda kalabilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; kendini ispatlamak, gruplar içinde lider olmak ve olayları yönlendirmek isterken karşındakilerinin duygularını görmezden gelebilir, sonrasında pişmanlık duyabilirsin. Yurtdışı bağlantılı anlaşmalarında isteklerini kabul ettirebilirsin. Beklentilerin kadar olmasa da mali destek alabileceğin koşulların oluşabileceği bir gündesin.

12 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mantığınız ve duygularınız tezatlık gösterirken gün boyu karar vermekte zorlanacaksınız. Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirmeye odaklanın. Sabah saatlerinde tepkisel tutumlara maruz kalabilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinize karşı kendiniz sorumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Vefalı dostlarınızla vakit geçirin, sosyal etkinliklere katılın. Yurt dışından gelen olumlu haberler moralinizi güçlendirir. Seyahat kararı almak ve planlar yapmak için uygun. Size koşulsuz sevgisini sunan kişilere kalbinizi açın.

12 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>