Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız sözkonusu.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve siz de onlara yardım edebilirsiniz.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi gidereceksiniz. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize bu günler içinde ilk adımı atmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok alakasız bir konuda sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok yatkın duruyorsunuz.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, boşlukta ilerlemesine devam ederken 00:14'te İkizler burcuna geçiyor. Bugün kariyer hayatınız gündemde olabilir. Özellikle yöneticinizle ciddi konular konuşmak istiyorsanız bugünü değerlendirmeniz, istediğiniz yönde sonuçlar almanızı sağlayabilir. Ayrıca önceden başvurduğunuz işlerden de bugün geri dönüş alabilirsiniz. Sıfırdan başvuru yapmak isteyenler bugün enerjiniz güzelken eyleme geçin, yarına ertelemeyin.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vefalı ve duygusal davranıyorsun!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Birikimlerin üzerine düşüneceğin bir gün seni bekliyor. Geleceğini garanti altına alma isteğin seni daha tutumlu yapacak. İş alanında telefon, e-posta trafiği ile iletişimdeki aksilikler günün büyük bir bölümünde kafanı meşgul edebilir. Gün içinde ani kararlar alman gereken olaylar yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevdiğin kişinin sorunlarına destek olabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşin uzun zamandır beklediğin haberi müjdeleyebilir. Akşamüzeri ne zamandır görüşmediğin arkadaşlarını arayabilirsin. Vefalı ve duygusal tarafın ailenle daha fazla ilgilenmen gerektiğini hatırlatacak.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili önemli bazı teklifler alabilirsiniz. Beklentileriniz karşılanmıyor gibi gelse de varolan şartlar içinde uzlaşmacı bir şekilde ilerlemeyi seçmelisiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Toplum önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Davranışlarınızda abartıdan kaçınmalısınız. Gün içinde hareketli zamanlar olabilir. Yoğunluğunuz içinde annenizle ilgili konuları kaçırabilirsiniz. Sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda kaynak yetersizliklerinden dem vurabilir, isteklerinizin bir kısmı gerçekleşmiyor diye başkalarını suçlama eğilimi içerisinde olabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda çok memnunsunuz. Evet inişler çıkışlar oldu ama bazı konularda dengeyi kurduğunuz için mutlusunuz. Başak burçları için bu haftanın konusu ikili ilişkiler olacaktır. Gerçekten bazen ilişkiniz konusunda ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. En önemlisi hayallerden ve ütopik isteklerden vazgeçin.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olayların akışı bir yandan destekleyici koşullar barındırırken umulanın dışında gelişmeler olası. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Olaylar kendi doğal ritminde ilerliyor. Olumsuz fikirlere takılmadan akışta olmak önemli.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün?ün ikili ilişkilerinizde kavuşum yapması, sizi duygusal kararlarla yüzleşmeye itecek. Karşınızdaki insanın sinematografik duruşundan çok etkilenebilirsiniz. Size karşı beslediği duygulardan emin olmaya çalışmayın. Pragmatik zekayı bir kenara bırakıp, anın keyfini çıkartın. Parasal konularda karşınızdakilere güvenmemelisiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>