Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda nedensiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkartamadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.

Kendi bilgi ve becerinize güveniyorsunuz. Konuve kariyer olunca hırslı ve iddialısınız. Çalışma saatleri dışında da işinizle ilgili çalışmaları zevkle sürdürüyorsunuz. Hem işinizde ilerlemek hem de eğitimizde aşama yapmak istiyorsunuz. Bu nedenle özel hayatınıza yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz ve duyduğunuz gerginlik işinize de yansıyor

Alacaklarınızı bir türlü tahsil edemiyorsunuz. Bugün alacaklarınızın tahsili konusunda size borçlu olan kimselerle görüşmeler yapacaksınız. Fakat olumlu bir netice alamayacaksınız.

Aşk ilişkilerinize ailenizi ve özellikle onların olumsuz fikirlerini sokmayın. Sevgililer genelde aileleri kendilerine rakip görürler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama deneyim çıkartmayı biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor. Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincinizi doğru değerlendirmelerle daha da arttırabileceksiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başında boşlukta ilerliyor. Sonrasında 06:31 itibariyle de Yengeç burcuna geçiyor. Bugün sosyal ilişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz. Yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir günde olmanıza rağmen Ay'ın açıları sebebiyle bunu hissetmekte zorlanabilirsiniz. Ay-Kiron arasındaki gergin etkileşim nedeniyle bugün özellikle dostlarınıza karşı kırılabilirsiniz. Duyduğunuz kelimeler sizi yaralayabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları geride bırakmaya çalışıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Gün içinde senden beklenen sorumluluklar artış gösterirken, kafana göre davranmak isteyeceksin. Çalışan bir Başak burcuysan, çalışma alanını düzenleyerek vakit geçirmek rahatlatacak. Ancakyerinde çıkan karışıklık telaşlanmana neden olabilir. Yeni bir ilişkinin içindeysen, güven duygusunun önemini sevgiline bir kez daha hatırlatma ihtiyacı duyabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle tüm sorunları konuşmak ve tüm sorunları geride bırakmak adına önemli adımlar atabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, yurtdışından davet alabilirsin. Bu davetle birlikte çalışmalarının yaygınlık kazanacağını bilmek duygusal güç kazanmanı sağlayacak.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak hoşgörülü ve iyimser bir gündesiniz. Etrafınıza her işin bir çözümü olduğu duygusunu yansıtarak ilerlerseniz yeni fırsatları daha net görebilirsiniz

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde keyif aldığınız insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların sizin art niyetli olduğunuzu düşünmemesi açısından bugünlerde daha sevgi dolu yönlerinizi gösterebilirsiniz, bu şekilde çevreniz artabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; ekip çalışmaları ve arkadaşların gününe hareket katarak seni heyecanlandırabilir. Gücünü, konumunu ve ifade yeteneğini kullanarak gelişmeleri istediğin yönde ilerletebilir, ortağın ya da sevdiğinle içinden çıkamadığın sorunlara bilinçli yaklaşabilirsin. Sözlerinin amacından uzaklaşmamasına özen göstermelisin.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu iyimser tutumlarınız taviz olarak değerlendirilebilir. Tutamayacağınız sözler vermeden empatik tutumları koruyun. Önemli projeler hazırlık aşamasında, sosyal bilinirlik imkanları edinebilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Bir antika müzayedesine, sergiye katılabilir ya da müzeyi ziyaret edebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde sevgi, şefkat ön planda olacaktır. Kadınlara yönelik bir etkinlik ilginizi çekebilir. Çocuğunuzun temel ihtiyaçlarıyla ilgilenmek istersiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>