Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda küçük bir pürüzü halledeceksiniz. Kıskanılan bir kişisiniz. Kimi insanlar sizi seven kişileri caydırma mücadelesine girmiş durumda. Bu konuyla ilgili olumlu bir gelişme yaşayacak ve sevineceksiniz.

Bugünyaşamınızda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Ofiste beğenilen, tercih edilen kişi olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Uzun süredir düşünüp de gerçekleştiremediğiniz projeleri hayata geçireceksiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.

Maddi konularda biraz sıkıntı belirebilir. Mali konularla ilgili, resmi dairelerdeki evrak işleri uzunca bir zamanınızı alacak. Parasal konularda fazlaca sorununuz olmasa da, geleceğe yönelik yatırımlar konusunda kararsız bir gün geçireceksiniz.

Aşk konusundaki kıskançlıklara dikkat edin, dostunuzla düşmanınızı ayırmanızın zamanı geldi de geçiyor bile. Yatırım konusunda ani kararlar vermekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü kendi duygularınızı ölçerek geçireceksiniz. Bir yoğunluk var ve size düşen bundan çok etkilenmemek ve kendinizi günlük hayatın girdabında kaybetmemek. Yakın bir gelecekte karşılaşabileceğiniz yeniliklere her yönden hazır olmanız şart. Bugün çevrenizdekilerin tepkilerini de iyi ölçeceksiniz. Cazibeniz bugün dorukta olacak.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:27-13:28  arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu zaman diliminin, duygusal yönden hassasiyet yaratması doğaldır. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da kıymet göstermesini istiyoruz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Tabii ki onların da bir sıkıntımız olduğunda en azından bir telefon açıp halimizi hatırımızı sormalarını bekliyoruz. Eğer birveya özel meseleyle ilgili bu saatlerde  bir adım atacaksanız, üzerinde bir daha düşünelim. Eğer yardıma gereksinim duyan bir yakınınız olursa, yanında olun. Ancak gücünüzü aşan bir yükün  altına da girmeyin. Olaylara tek yanlı bakmayın. Etraflıca düşünün. Bu sizi stresten koruyacaktır. Birilerinin etkisi  altında kalmamaya çalışın. Birileri şöyle demiş, böyle demiş diye kendinizi üzmeyin. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizi ve bu ilişkinin yaşamınızdaki önemini düşünebilirsiniz. Böyle günlerde ne olursa olsun, içe kapanmayınız. Bırakın hayat kendi akışında ilerlesin. Ay-Aslan günlerinde yaratıcı gücümüz yüksektir. Bir işi farklı bir yolla sunabiliriz. Kendimize özen gösterebiliriz. Hayatı olumsuz değil, olumlu bir açıdan ele alabiliriz. En azından almayı deneyebiliriz. Dışa karşı  güçlü görünmek değil, önce siz kendinize güzel görünmeye çalışınız. Birilerinin sizi alkışlamasını beklemeyiniz. Kendinizi siz şımartınız. Sorunlar gözünüzü korkutmasın. Çünkü onları yenebilecek güç içinizde mevcut. Kim ne derse desin, hayatınızın merkezi sizsiniz. Kendinizi üzecek kişilere değil, sizin kıymetinizi bilecek kişilere yöneliniz. Çünkü sizden başka bir tane daha yok. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevre iletişiminizi mükemmel sergileyeceksiniz. Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınıza yardımcı olacak olayların çözümü yönünde adım atacaksınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kontrol ve kabullenme konuları öne çıkıyor. Hayatın akış hızına ayak uymakta zorlanabilirsiniz. Olayları ne kadar kontrol etmeye çalışırsanız o kadar zorlanacaksınız. Ancak size yük olan konuların üstesinden gelmenizi sağlayacak olumlu enerjiler gözüküyor. İstediğiniz takdirde sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KOŞUŞTURMA içindesiniz. Hem fiziken hemde zihnen yorulabilirsiniz. Sakin olup bir sıralama ve planlama yaparak üstesinden gelmeye bakın.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 02"
Ay
Kova
22° 59' 38"
Merkür
Koç
17° 47' 28"
Venüs
Boğa
03° 27' 51"
Mars
Koç
01° 16' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 28"
Satürn
Balık
16° 44' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 35"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>