Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başlangıçta açtığınız bütün kredileri cömertçe harcadı. Şimdi ona en ufacık yakınlık bile göstermek istemiyorsunuz. O ise sizin değerinizi ayrıldıktan sonra anladı. Yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destek istiyor ama siz kesin olarak bittiğine eminsiniz.

Bu aralar tek sorunsuz alanınızyaşamınız. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz. Kimse sizden takdirini esirgemiyor. Üstelik ekonomik olarak da memnunsunuz.

Önemli bir parasal sorun yaşamamakla birlikte zaman zaman daha çok kazanmayı arzu ediyorsunuz. Bütün dünyayı gezmek gibi çok pahalı bir hayaliniz car çünkü.

Fazla iyimserliğiniz nedeniyle bazen kaybediyorsunuz ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden fazla. İyimserliğinizi sorgulamaktan vazgeçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tavsiyelerinizin ya da rehberliğinizin karşınızdaki kişi için önem taşıdığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak durum tam tersi de olabilir. Yaklaşımınıza ve tavırlarınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var.

17 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı gününe, saat 09:24 Ay-Kova burcu seyriyle adım atarken, tarafsız ve objektif düşünmek lazım. Özellikle ilişkiniz ve idealleriniz söz konusu olduğunda en ufak bir tersliğe sabır göstermeniz kolay olmaz. Çünkü artık beklemekten sıkılmış durumdasınız. Önünüzü görmek ve yeni bir şeyler yapmaktan yanasınız. Saat 14:23 Ay-Mars görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda özgün fikirlerinizi kazanç getirici ortaklıklara yönlendirebilirsiniz.Saat 16:53 Güneş-Merkür kavuşumu, ister eğitim, isterkonularında size en uygun seçeneğin belirlenmesinde yardımcıdır. Siz çevrenizle bütünleşmelisiniz. Sezgileriniz muazzam derecede yüksek.  Hatta bazılarınız,  başkalarına yol gösterici bir meslek sahibi olabilirsiniz. Şunu unutmayınız, siz kendinizden sorumlu olduğunuz kadar, yapacağınız seçimlerden de sorumlusunuz. Dürüst olduğunuz müddetçe kazanan siz olursunuz.Saat 20:10 Ay-Satürn görünümü, bir çok meselenin, mecburiyetlerin,hayatının veya başka nedenlerin özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Asıl isteğiniz, huzurlu bir yaşam ve eviniz içinde paylaşımın düzgün olması. Fakat bu tek taraflı halledilecek bir şey değil. Birlikte yaşadığınız insanların da buna katkısı gerekecek.Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.

17 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler. Bu kişilere yaklaşımlarınız olayları gidişatını da etkileyecektir. Tavır önemli. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sezgilerimize güvenebileceğimiz bir gündeyiz. İş hayatımızda veya bizim için önemli işlerimizde en zor kararları dahi hızla alabiliriz. Önemli görüşmeler, konuşmalar ya da yazışmalar yapmak için de güzel günlerdeyiz. Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan destek almak sizi hızlandıracak. Öğleden sonra temponuz artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Tepkilerinize dikkat edin. Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Küçük kazalara karşı da önlem alın.

17 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok sevdiğiniz kişilere ani tepki vermeniz hoş karşılanmıyor. Her yeni günün sizlere değişik bir rol hazırlayacağının bilincinde olmalısınız.

17 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda önemli konuşmalar ve anlaşmalar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı konuları konuşmak ve çözmek anlamında olumlu bir hafta olacak.

17 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıkla ilgili konularda dikkat edilmesi gereken bir güne işaret etmekte, özellikle alerjiler, bağırsaklar hassas olabilir. Bunun yanı sıra kullandığınız ilaçların yan etkisi bu gün daha çok etki edebilir. İş ve çalışma koşullarınızla ilgili detay gerektiren işlerde özellikle dalgınlıklar, zihin karışıklığı yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 59" R
Ay
Aslan
11° 14' 50" R
Merkür
Koç
28° 20' 45"
Venüs
Boğa
18° 18' 29"
Mars
Koç
10° 30' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 37"
Satürn
Balık
17° 42' 01"
Uranüs
Boğa
23° 09' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 18"
Lilith
Başak
24° 53' 48"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>