Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor.

Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor. Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz.

Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir. Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız.

Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor. Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru, yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz.

17 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Terazi burcu geçişinde, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Ayrıca gereksinimlerimiz için alışverişe çıkabiliriz. Aile veya arkadaş çevremizle bir araya gelebiliriz. Çevremizde huzur, güvenlik ve uzlaşı arayışımız yoğunlaşacak. Saat 03:54 Ay-Mars görünümü, hem kendinizi hem başkaları memnun etme çabasıdır. Bu ailemiz, çocuğumuz, büyüklerimiz, sevdiğimiz kişiyle alakalı olabilir. Evimizle ilgili harcamalarda bulunuruz. Bunlar aslında gözümüze hoş gelen şeylerdir, memnun olmamızı sağlar. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. O nedenle, evimiz, ailemiz ve yerleşim yerimizle ilgili konularda zorlanabiliriz. Planlarımızın gözden geçirilmesi son derece önem taşıyor. Yolculuk, görüşme, aile içinde bazı meselelerin bilinçli şekilde ele alınması şart. Nasıl bir planlamada bulunursam hayrıma olur diye düşünmenizi tavsiye ediyorum. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

17 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz içinde, garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Eğer kalbinizde bir kişi varsa, partnerinizi kızdırmak istemiyorsanız temkinli davranmalısınız.

17 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek ve açık fikirli olmanız güzel, ama size baskı uygulamaya veya yönlendirmeye çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Evle ilgili değişiklikler hoşunuza gitmese de, sonunda ortaya çıkacak durumlardan memnun kalabilirsiniz. Önceliklerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularla ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi düzeltmek ve toparlamak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili daha fazla şey öğrenmek için araştırma içinde olabilirsiniz. Bu konuda harcamalarınız artabilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak isteyebilirsiniz. Alım satım konuları gündeme gelebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanatsal uğraşlar başarı kazandırabilir. Gün içinde eğlence için karşınıza pek çok fırsat çıkacak. Ancak para harcamada biraz ölçülü olun.

17 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular kafanızı kurcalayabilir. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler maddi olarak sizi rahatlatacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Pratik hareket etmek size puan kazandırabilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz.Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz. Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Hukuki konulara odaklanacağınız bir sürece giriyorsunuz.Genel olarak ise; Ay tüm gün Terazi burcunda kalacak. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak, kibarlık yapmak, güler yüzlü, romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek ve çevrenizle bağlantı kurmak için oldukça uygun bir gündesiniz. İlişkileri ve iletişimi ön plana alacağınız fırsatlara sahipsiniz.Alışveriş yapmak, kuaföre gitmek, estetik içeren konulara eğilmek, sevdiklerinize hediye almak, iyiliklerin karşılığını vermek, alttan alan tavırlar sergilemek, affetmek, dostlarınıza ikramlar yapmak, ambiyansı zevkli mekanlara gitmek, tatlı-pasta almak veya pişirmek, dekorasyon, güzellik, aksesuarlar, tekstil ve moda ile ilgilenmek size iyi gelebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>