Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor. Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış.

Bazı problemleri tepkisizlik içinde zamana bırakmak yararlı olabilir. Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi alıp götürmüş gibi. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir. Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, günün ilk etkili görünümü, saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Sizin profesyonel kariyerinizi merkez almanızı sağlayıcıdır. Çalışmalar arka planda bir hayli yoğun olur. Kendinizi geliştirirsiniz. Bilgilenir, araştırır, öğrenir ve bunudünyasında değerlendirirsiniz. Fırsatlar, sizin işinize ne kadar önem verdiğiniz ve kendinizi ne kadar geliştirmek istediğinize göre değişecektir. İletişim son derece önemli olacaktır. Başkalarıyla kurulan diyalog ve görüşmeler size fayda getiricidir. Pes etmeyin, kendinize güvenin ve başaracağınıza inanın. Saat 21:47 Güneş-Uranüs görünümü, dikkatle ele alınması gereken bir enerjidir. Başkaları kaynaklı maddi ve manevi konularda üzerinizdeki baskılardan ne kadar yıldığınızı biliyorum. Ya eski bir iş, eski bir borç, eskiye ait bir mesele veya bir türlü halledilmeyen davalar, parasal sorunlar, borçlar sürekli karşınıza çıkıyor. Bu Uranüsün etkisi. Aslında bütün bu karmaşa, çözümlenmesi gereken sorunları işaret ediyor. Kolay değil tabii ki. Bunların yerli yerine girebilmesi için kalıcı bir işe, köklü bir mesleki değişime ihtiyacınız var. İşte bu görünüm yine bunları hatırlatıyor ve ayağınızdaki prangalardan kurtulmanız adına sizi iteklerken, biraz da kendinizle ve seçimlerinizle yüzleşmenizi sağlıyor. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığı, özellikle toplum içinde kendinizi ifade etmek arzunuzun hem özel hem mesleki anlamda bir hayli etkili olduğunu işaret ediyor. Aklınızı, yeteneklerinizi, belli alanda hızlı ve etkin biçimde kullanarak kendinizi ispat etmekten yanasınız. Size göre haklı çıkmak, başarılı olmak, hedefe varmak çok önemli. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca sabırlı olunuz. Çünkü ailevi sorumluluklar, baskı ve engeller artabilir. Yaşça sizden büyük kişilerle aranızda gerginlik görülebilir veya onlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş-ev arasında kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bunları doğal karşılayıp, kendinize ve başkalarına karşı yüklenmezseniz hem yanlış kararlar vermez hem de sinirlenmemiş olursunuz. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen gerekebilir. Kardeşlerin ile ilgili konular gündemde.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle, yakın kişilerle daha çok ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. İlişkilerinize daha duyarlı yaklaşmak durumundasınız.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak sanki. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri çok mutlu edecek. Maddi konularda olumlu gelişmeler var. İş hayatınızda ise keyifli başlayan gününüz gecikmelerden dolayı gerilime dönüşebilir. Sağlığınıza da dikkat edin. Dişlerinizle ilgili ağrılar varsa önemsemezlik yapmayın, derhal doktora gidin.

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, para ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Alım satım, vergi ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hırslı, iddialı ve mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşiniz ve ailenizle ilgili negatif etkilerden uzak durmalısınız. Olayların zor taraflarını görmeye meyillisiniz ve hevesinizi kaybedebilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla duygusal krizlere açık bir gündesiniz. En iyisi pazarı evde geçirerek değerlendirin. Çekirdek ailenizle günübirlik sevdiğiniz bir mekana gidin. Ormanda yürüyüş yapın. Mangal keyfinin tadına varın.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Sakin ve kararlı davranacağınız bir gün. Meydana gelen bazı gelişmeler yüzünden sıkılabilirsiniz. Karar vermeniz zor olabilir veya istekleriniz artabilir.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>