Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak. Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hak ettiği randımanı alamıyor.

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor. Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok ortak yanlarınızın olduğu birini fark edeceksiniz. Bu durum, bugüne kadar birbirinize uzak kalışınızdaki sübjektif koşullanmaları su yüzüne çıkartacak. Sizi bu yakınlaşmada mutluluk bekliyor. Geleneksel ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Belli ölçülerde kuraldışı bakışınız, bazı dayanışmaların dışında kalmanıza yol açıyor.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:34 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını veya ailenizi ilgilendiren harcamaların ciddiyetle yapıldığı, hesaba uygun şekilde halledilmesini sağlanacağını işaret ediyor. Taşınma, satın alma, evinizi güzelleştirme yönünde uzun vadeli düşünmekte yarar vardır. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, mali konularda zorlandığınızı işaret ediyor. Sizin gelirinizi yükselten işlere, ilerisi adına güçlenmenizi sağlayacak ilişkilere ihtiyacınız var. Bütün bunları yerli yerine koymak için mücadele edebilirsiniz. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz.  Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Harcamalarınızda fazla esnek davranıyorsunuz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi kar elde etmek için değerlendirmenin yollarını arayabilir veya daha fazla para kazanma yöntemlerine odaklanabilirsiniz. İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda pek çok kapının önünüzde açılacağını görebilirsiniz. Başkalarını beklemeyi bırakmalı ve siz harekete geçmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. . Finansal konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Ev hayatınızda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Kazalara karşı dikkatli olun. Sağlık problemleriyle uğraşabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEREKSİZ konuları aklınıza takarak kendinizi yoruyorsunuz. Bu arada ilginizi çeken herhangi bir konu yok. Bu kadar hassasiyet neden? Kıskançlığa gerek yok!

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi her anlamda eğitecek konularla uğraşmak istiyorsunuz ama günlük hayatın somut gerçekleri buna izin vermeyebilir. Zorlanmalarınızı bu aralar özel hayatınıza yansıtmamalısınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde üzerinizde bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir.Bu durum Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür. Öğleden sonra ise pazarlama, eğitim ve medya faaliyetlerinizde daha soğukkanlı ve kontrollü davranabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Çözüm bekleyen konulara çare olabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>