Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor.

Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor.

Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz.

Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Bugünlerdeki bir kararınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek. Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz.

18 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş hayatınızda stresli bir gün geçirebilirsiniz. Yöneticinizle aranızda sorunlar yaşanabilir. Evliliğinizde veya ilişkinizde kırılgan bir günde olabilirsiniz. Partnerinizle ilgili fazla beklentiye girmek, ilişkide tatminsizlik yaratabilir. Aile içerisinde ufak sürtüşmeler, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Evinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Evin içinde riskli hareketlerden sakınmalısınız, ufak sakarlıklar yaşanabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili bir haber ya da gelişme yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kimsenin hayatına karışmasını istemiyorsun!Kafanın karışık olduğu bugünlerde kimsenin sana karışmasını istemiyorsun. Hatta mecbur olmasan konuşmak bile istemiyorsun. Yaşadığın gerginlikler de seni hassas hale getirmiş olabilir. Bugün olayların üstüne gitmek yerine kendini işine vermen daha yerinde olacaktır. Güçlü olarak nitelediğin insanlarla aranın tekrar eskisi gibi olması, sana yenikapılarını aralayabilir. Maddi sorunlarını gizlemek yerine ailenle paylaşırsan sana yardımcı olacaklarını en azından yol göstereceklerini göreceksin. İlişkindeki mesafeleri artık eritmek istiyorsun. Gerçekten neler istediğini ve sevgilinin de isteklerine göğüs gerebilecek misin, yoksa yine benim dediğim mi olur diyeceksin, iyi düşünüp buna göre hareket etmelisin. Mide problemin varsa, işlenmiş ve yağlı gıdalardan uzak durmanda fayda var.

18 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ve finansal konularda şanslarınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Geçmişten taşıdığınız isteklerinizin heyecan verici bir şekilde gündeme gelmesi sizi mutlu edebilir.

18 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yenilikler getireceğiniz zamanlar olabilir. Güçlü iletişiminiz sayesinde üstlerinizin beğenisini kazanacaksınız. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemekte fayda var. İlerleyen saatlerde işlerde yavaşlama olabilir.

18 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal hayatınız derinleşebilir ve içinde bulunduğunuz bu durumu sorgulamanıza neden olabilir.

18 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

18 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu son sözü söyle arzunuz yüksek. Akşam saatlerinde ilişkilerde kırgınlıklar yaşanabilir. Geçmişi hatırlatan olaylar gelişirse sakin karşılamak faydalı olur. Sorumlulukları hatırlatan olaylar ardı ardına gelişebilir.

18 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Aşk hayatınızda dönüşüm zamanı. İş ortamınızda olan biri benliğinizin derinliklerindeki enerjiyi tetikleyebilir. Siz bile altında yatan nedeni anlamakta güçlük çekersiniz. Sevmek ve sevilmek kavramlarına karşı bakış açınızı dönüştürdüğünüz bir dönemden geçiyorsunuz. Tutkunun yer aldığı alanlarda farkındalıklarınız artar.

18 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların gözü üzerinizde olacaktır. Özgüveninizin tam olmasını avantaj olarak değerlendirin, insanlarla savaşacağınız bir silah olarak değil. Çevrenizle tartışmamalısınız. Çevrenizdekilerle iyi ilişkiler kurmanız, sizi hlayli karlı çıkarabilir.

18 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>