Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz. Zihniniz iyi işliyor ve ilişkiniz konusunda akılcı kararlar alabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz.

Birikimlerinizi bugün tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bazı harcamalar yapmak için kötü koşullara yakalanabilirsiniz. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Bugün evinizde çıkan bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden zaman kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çokluğu sizi moral olarak çöküntüye uğratabilir. Bir süredir kendinizi yorgun ve bir çok konuda isteksiz hissediyordunuz. Bugün bu hislerinizde artış olabilir. Gün içinde ümitsizliğe kapılabilir ve karamsar duygular içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ve olumlu hissedeceksiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Salı günümüz iki önemli görünüm etkisinde başlıyor. İlki, saat 04:37 Mars-Uranüs görünümüdür. Parasal konulardaki istikrarsızlığın, aşk hayatınızı ilgilendiren konulardaki zorlukların, hedeflerinizi gerçekleştirmede yaşanan engellemelerin yarattığı kaygıları çoğaltabilir. Geçmiş ve gelecek arasındaki köprünün üstünde, bir işaret bekliyor gibi, bazen hüzünlü kimi anlarda inatçı tavırlar sergileyebilirsiniz. Söz gelimi maddi olarak şu aralar bir çıkmazın içinde iseniz doğal olarak gün boyu kafanız oldukça karışıktır. Uygun bir formülle bir şekilde rahatlamak arzusu duyabilirsiniz. Hatta çevrenizle olan irtibatınızda yeni bir adım atmak isteğiniz olduğunu ancak bunu gerçekleştirme aşamasında kendinize pek güvenemediğinizden söz edebilirsiniz. Eğer aşk hayatınızda sorunlar varsa, bir ilişki bitmişse veya ne olduğunu belirsiz bir hale gelmişse yakın bildiğiniz kişilerle dertleşebilir, geçmişten konuşabilirsiniz. Oysaki duygularınızdan ziyade mantığınızı ön planda tutmanızın zamanıdır. Çünkü bu enerjiler altında kendi içinizde çelişkiye düşerseniz bundan sonrasında ne yapmanız gerektiğini saptamanız kolay olmaz. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü,hayatında başarılı kararların göstergesidir. İşlerin yolunda yürümesini, proje ve planlarınızın ilgili kişilerce beğenilmesini sağlayıcıdır. Maddi açıdan destekleyici bu görünüm, aile yaşamınızı güçlendirici, paranızı doğru araç ve yöntemle değerlendirmenizde yardımcıdır. Ayrıca yeni birveya fırsatla karşılaşmanız açısından güçlendiricidir. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşteki kişilerin rekabetçi tavırları huzursuz olmana sebep olacak. Bu gerginliği atmak için yürüyüş yapabilirsin.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projeleriniz adına zorlayıcı etkiler olsa bile bugünbitirici bir gün.Kariyerinizde net olmayan şeyleri artık tamamlamak isteyeceksiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda çok hızlı karar alma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. İletişimde ani değişkenler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farkındalığınızın artacağı durumlar gündeme gelebilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, her zamanki rutininizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yabancılar ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda tartışmalar oluşabilir. Ortaklaşa para konularında arkadaşlarınızla ağız dalaşına girmemeye özen gösterin. Borç alıp vermeyin.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda beklediğinizden fazla bir hareketlilik mevcut olacak. Her türlü kitle iletişim aracını yoğun kullanırsınız. Aynı anda birbirinden bağımsız işleri yönetirsiniz. Kısmetiniz bugün oldukça açık olacak. Kasanıza sürpriz ödemeler girebilir. Zekasına ve fikirlerine güvendiğiniz kişinin öğütleri size yol gösterebilir. Aşk hayatında oldukça şanslı günler önünüzde!

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 36" R
Ay
Oğlak
12° 05' 52"
Merkür
Koç
16° 33' 41"
Venüs
Koç
29° 47' 47"
Mars
Balık
28° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 46"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>