Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sakin bir gün geçireceksiniz ve yeniliklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Bazı yeni düşünceleriniz varsa bir süre daha ertelemelisiniz.

İş yaşamınızda günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve bu konuların üzerine yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle çeşitli sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu gerilimler konuların üzerine konsantre olmanınızı da zorlaştıracaktır. Bugün sizinle ilgili olmayan konulara yardım maksadıyla bile olsa karışmamaya çalışmalısınız. Küçük görünen konular ilerleyen saatlerde önemli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir.

Maddi konularda daha çok hesaplı olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlarla karşılaşabileceksiniz ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Alacağınız haberler ihtiyatlı yaklaşın sizi yanıltmaya yönelik bazı bilgiler alabilirsiniz. Olaylara ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamınızda planladığınız bir şekilde devam edebileceksiniz ve gelişmeler beklentilerinizle doğru orantılı olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi strese sokacak faaliyetlerden kaçınmalısınız. Detaylar sizin için önem kazanıyor ve çevrenizdeki insanlara eleştirel tutumlar gösterebilirsiniz. Kişisel gayretlerinizde genel olarak bir artış olacaktır ancak girişimde bulunmak için doğru bir günde olmayacaksınız.

19 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:08 itibariyle burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay etkisi altında, sizi  takdir etmelerinden hoşlanırsınız. İlişkinizle alakalı konularda her ne kadar güçlü ve kendiyle mutlu bir kişi profili çizseniz de aslında kafanızın içindeki sorulara cevap bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Size göre mükemmel bir insan yoktur. Eğer huzurum kaçacaksa illaki kusursuzu bulacağım diye diretmenin anlamı yok diyebilirsiniz. Saat 12:15 Ay-Neptün karşıtlığı, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve  problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Saat 14:11 Jüpiter-Kuzey düğüm olumlu görünümü, maddi açıdan beklentilerinize uygun, geliştirici işlere yönelme arzunuzu işaret ediyor. Şu sıralarda kendinizi biraz şanssız, geriye itilmiş, belirsizlikler nedeniyle yorgun hisseden Başaklar, bu görünümle cesaret kazanıyorlar. Moralinizi yükselten gelişmeler yaşanabilir. Pozitif düşünürsünüz. Yaşadığınız bir çok deneyimden ders aldığınız için, artık akıllıca ve çok da fazla açılmadan paranıza sahip çıkmayı öğrendiniz. Bu görünüm, henüz yerli yerine oturmamış işler için sıkı çalışmanın da göstergesidir. Ailevi konularda veya yerleşim yerinizle ilgili değişimi de işaret eder. Başka bir yerde yaşamak, hayatınızı düzenlemek, ilişkilerinizi gözden geçirmek yönünde de önem taşır. Her ne olursa olsun artık parasal açıdan ilerlemenin yolu,  işbirliğinde bulunmaktan,  doğru insanlarla çalışmaktan geçiyor. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve  gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklaşa yaptığınız çalışmalarınızda alacağınız verim sorunlarınıza karşı atacağınız mantıklı adımların sizin inisiyatifinizde olmasına bağlı. Fakat, çok fazla talepkar olmayın. Yoksa, ihtiyaç duyduğunuz çevre koşullarını kaybedebilirsiniz. Bu arada, partnerinizle yapacağınız alış-verişte sert reaksiyonlarda bulunmayın.

19 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer değmeyecekse bazı konuları telafi etmeye çalışmak zaman kaybı olabilir. Ancak, değeceğini düşünüyorsanız, hiç durmayın, bir şeyler yapın! Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

19 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GİZEMLİ yanınızla dikkat çekiyorsunuz. Bekar Başaklar tutkulu bir aşkın eşiğindesiniz. Çevrenizin pek onay vermeyeceği bir aşk olabilir.

19 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

19 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 17"
Ay
Kova
24° 16' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Boğa
03° 34' 32"
Mars
Koç
01° 20' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 44"
Satürn
Balık
16° 45' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 34"
Lilith
Başak
23° 34' 11"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>