Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman, zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Sonunda aradığınızı bulduğunuzu düşünmeniz. aşırı iyimserlik gibi görünmüyor.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde kısmen rahatlayabilirsiniz. Genel giderleri karşılama çabalarınız nedeniyle, yapmak istediğiniz çok özel şeylere para ayıramamanız canınızı bu kadar sıkmamalı.

Sık, sık düşündüğünüz, ama bir türlü aramadığınız biri var. Bugünlerde onunla diyaloğu bir görev gibi ele almanızda yarar olacak. Bu vefasızlık başka ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi işinizi kendiniz halletmeli ve hedeflerinize konsantre olmalısınız. Planlarınızı uygulamaya istekli olmanız işleri halletmenizde kolaylaştırabilir. Başkalarının görev ve sorumlulukları stres nedeni olabilir. Daha hareketli ve çalışkan kişilerle iletişim kurmanız faydalı olur.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz saat 09:29 itibariyle Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Partnerinizin  aklı başında düşünmesini,  hayatı gerçekçi bir şekilde ele almasını dilemektesiniz. Eğer birlikte olacaksak ne yönde ilerlediğini bilmek isterim diye düşünmenizi sağlıyor. Gel-git hallerinden hoşlanmıyorsunuz. Her şeyi severek, huzur içinde yapmaktan yanasınız. Etrafınızdaki kişilerin de kadir kıymet bilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz. Yeni olan değişimler sizin açınızdan çok önemli. Bu değişim öyle bir yerine oturmalı ki, kendinizi güvende hissetmeniz mümkün olsun. Kimileri bu enerji altında sağlığıyla ilgili konular üzerinde düşünebilir, bazılarınız ilişkisiyle ilgili mevzularda partnerin yanar döner hallerinden dolayı kendini rahatsız hissedebilir. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.  

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin bir ruhsal denge arayışı içindesiniz. Bugün, sözlerinizin arkasında durarak, yakınlarınıza verdiğiniz tavizleri yerine getirmek isteyeceksiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi işlerinizin uzamasına neden olacaktır. Oysa bir an önce tamamlamanız gereken yoğun birbirikimi mevcut.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kendiniz görmeli ve hedeflerinize odaklanmalısınız. Planlarınızı uygulamaya istekli olmanız durumunda işleri halletmenizde kolaylaşabilir. Başkalarının görev ve sorumlulukları nedeniyle sıkışabilirsiniz. Daha hareketli ve çalışkan kişilerle iletişim kurmanızda fayda avr.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Zihinsel olarak yoğun bir gündesiniz. Acele kararlar sizi zorlayabilir. Eksik iletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabırlı davranmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda karar almakta zorlanabilirsiniz

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARİYERİNİZDEKİ problemler canınızı sıkabilir. Olayları çok fazla abartarak, küçük detayları sorun haline getiriyorsunuz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlarla gününüze eğlence katmak istiyorsunuz. Aslında yapmak istediğiniz daha büyük organizasyonlar ama bugünü sınırlı tutmak daha iyi olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkabilir, alacağınız davet ve toplantılara gitmekten heyecan duyabilirsiniz. Hayatınızla ve duygularınızla ilgili derin düşüncelere dalmanız mümkün. Yaşantınızı değiştirmeye yönelik istekler içine girebilirsiniz. Sabırlı ve kararlı bir tutum içinde çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>