Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, üç gün kötü giden bir ilişkiyi bitirmemekte inat ediyorsunuz. Yaşadığınız gerilim günübirlik sorunlarla ilgili değil. Aranızda çözümlenemeyen çok temel bir mesele var. Çözebilecekmişsiniz gibi de gözükmüyor.

Hayatınızda en iyi giden şey işiniz. İşinizdeki başarınızın yanı sıraarkadaşlarınızla yaşadığınız dostluk sizi çok tatmin ediyor. Bu akşam bir kaçarkadaşınızla birlikte program yapabilirsiniz.

Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hesabını bildiğiniz için her zaman cüzdanınızda harcama yapacak paranız oluyor.

Dostluğa çok önem veriyorsunuz. Bugün verdiğiniz bu önemi göstermekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız onunla eşitsiz bir ilişki yaşadığınızı düşünüyor, bunda da haksız sayılmaz. Birlikteyken hep sizin sorunlarınız, sizin yaşadıklarınız, sizin heyecanlarınız konuşuluyor. Oysa onun da sizinle paylaşmak istedikleri var. Bugün size bu düşüncelerini iletebilir. Duyduklarınızdan pek hoşlanmayabilirsiniz ama onun sitemlerini dikkate almanızda yarar var.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 09:58 Ay-Mars arasındaki yararlı görünüm, düşündüğünüz yenilikleri, uygulamak istediğiniz planları gözden geçirmeniz anlamında önemlidir. Gerekirse yeni bir yere taşınmak veyadeğiştirmek yönünde karar alabilirsiniz. Sizin istediğiniz eskilerin deyimiyle, tebdil-i mekanda fayda var sözüne uygun bir yenileşme arzusudur. Hayat ne zaman üzerinize gelse, bu yenilik arzusu çok daha baskın hale geliyor. İşte bugün de yine böyle bir ruh hali içindesiniz. Ancak mali konular üzerinde dikkatlice hareket etmekte yarar var. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürlüğün önemini vurguluyor. Şartlar, hayatın kendisi veya ilişkiler bizi yorsa da yaşamak güzeldir demeyi unutmayın. Kendinize önem verin. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşum etkisi altında, sanki birileri sürekli bizi rahatsız etmek için zaman kolluyor gibi hissedebiliriz. Bildiğimiz şekilde hareket etmekte, kendimizi ifade etmekte, bilgimizi tecrübemizi belli bir alanda gösterme anlamında sıkılabiliriz. Biz ne istiyoruz, hayat bize sunuyor, neler yolunda gitmiyor veya neleri artık kafamıza takmak dahi istemiyoruz? Bunlar üzerinde düşünebiliriz. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü, sizi biraz hassas kılabilir. Değerinizin bir türlü bilinmediğini ve bu yüzden bir hayli zaman kaybettiğinizi düşünürsünüz. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde memnuniyetsizliğini yansıtabilirsin. Sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyi sevmeniz veya kabul etmeniz için şartların illaki uygun olması gerekmemektedir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Eviniz için düşündüğünüz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Gün içinde yeni konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın ilk gününde ailenizle ve evinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler dikkat çekici olurken geçmişe dair konular, anılar daha fazla gündeminize gelebilir. Duygusal hassasiyetler öne çıkabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınızla ilgili konuşmalar gündeme gelebilir. Yoğunluk ve sakinlik arasında gidip geliyorsunuz. Biraz dinlenmeniz lazım.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim partnerinizle çocuk yüzünden bir sorun yaşamanıza neden olabilir. Arkadaşlıklarınız yüzünden kıskançlık, haset dolu tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün dansa başlamak, egzersiz yapmak, kaslarınızı çalıştırmak için hemen harekete geçin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>