Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

Kendi başınıza yepyeni birdüşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız. Çeşitli etkinliklerde yeni tanışmalar söz konusu. Bugünlerde parlak düşüncelere anlaşılmaz biçimde tepkimeci davranışlar gösterebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:28 Venüs-Chiron arasındaki olumlu etkileşim, maddi konularda, eğitim-iş-bilgilenme anlamındaki gelişmeleri işaret ediyor. Ayrıca ilişkinizle alakalı meselelerde sizi zayıf düşüren, endişelendiren, bağımlı hale getiren ve belki de korktuğunuz eski yaralarınızı, sıkıntılarınızı hatırlatıyor. Ancak bu hatırlatma bundan sonrası adına bilinçli seçimlerde bulunmanız için aslında şifalandırıcı bir uyarı oluyor. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan her türlü ilişkimizde, bağlantılarda, iletişimde dikkatli ve oldukça titiz davranacağız. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihlerinde Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Gölgeli günleriyle birlikte Merkür geri hareketi ay sonuna kadar etkili olacak. Onun içindir ki,hayatımız, sorumluluklarımız, projeleriniz, düşünceleriniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz her alanda mutlaka dikkatli bir bakış ve mercek altına alarak inceleme çok önemlidir. İşsizlik sorunu yaşayanlar, bu uzun zamandır yaşadığınız bir durumsa, iyi bir özgeçmiş hazırlayınız. Uzun vadeli olan işleri tercih etmenizde yarar var. Bu süreçte  iletişim, bilgilenme, bildiklerinizi paylaşma yönünde daha sabırlı olunuz. Etrafınızdaki insanlar, işvereniniz, mesai arkadaşlarınız, aynı meslekte olduğunuz kişilerle ilişkinize dikkat ediniz.  Konuşmak kadar dinlemeyi de bilmek lazım. Saat 20:18 de, Ay-Pluto ile olumlu bir görünüm yapacak. Çıkarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi dile getirmekten çekinmezsiniz. Bazı olayları ve kişileri affetmek istemezsiniz. Başkalarına yardımcı olursunuz. Ancak bu yardımların değerinin bilinmemesi sizi üzebilir. Sorunlarınıza rağmen güçlü olmak zorunda kalışınız sizi yorabilir. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve deneyimlerinizi aktarmaya, eksikleriniz varsa bunları tamamlamaya çalışmak tabii ki faydalıdır. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özelliklearkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Disiplinsizlikten nefret ediyorsunuz. Çevrenizdeki her şey belli bir düzen içinde olmalı. Kargaşamotivasyonunuzu azaltıyor. Karar vermeden önce öylesine ince eleyip sık dokuyorsunuz ki, çevrenizdeki kişileri canından bezdirebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seminerlere, konferanslara, kurslara katılabilir, seyahat planları yapabilir, yeteneklerinizi geliştirmenin veya paraya dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz. İlerleyeceğiniz yollardabirliklerinin, ortaklıkların ve ilişkilerin etkisi büyük olabilir. Sağlığınıza ve yaşam tarzınıza dikkat etmeniz gerekli. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizdeki olayları çarpıtabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Zihinsel yorgunluk çekebilirsiniz. Ticari konularda yeni başlangıçlar söz konusu. Ortaklı işlerinizi olgunlaştırmak için uygun bir gündesiniz. Ailevi konularda inatlaşma içinde olmayın.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Derin düşünceler içindesiniz. Zamanı durdurmak istiyorsunuz sanki. Çevrenizde olan her insanı yargılamayın. Bu kadar stres size iyi gelmeyecektir.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınıza konsantre olarak, işlerinizi tamamlayabilir, hedeflerinize odaklanabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Özgürlük ve eğlence ihtiyacınızın arttığı bugün, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde ikili ilişkiler odak noktanız olurken, partneriniz ve dostlarınızla zaman geçirebilir, ilişki teklifi alabilir ve sevgi duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde vehayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinizi sağlamlaştırmak gibi etkiler altındasınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde üzerinizde bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir.Bu durum Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür. Öğleden sonra ise pazarlama, eğitim ve medya faaliyetlerinizde daha soğukkanlı ve kontrollü davranabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Çözüm bekleyen konulara çare olabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>