Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz.

Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz.

Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir. Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

İleri boyutlara varmış duyguların, en azından önünden çekilmek durumundasınız. Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 20 Temmuz saat 15:19-05 Eylül saat 12:35 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönemi olumlu yönde geçirmek istiyorsak zamanı ve enerjimizi dikkat etmemiz gereken nokta, onun yaptığı, bunun söylediği, yapamadığım, edemediğim gibi olumsuz hallere takılmak, inatlaşmak yerine, yapabildiklerimizle, yapmaktan zevk aldıklarımızla ortaya koymak. Hayat bu, bazen geriye çekilip şöyle bir düşünmek, toparlanmak, hırs, kavga, öfkeden uzak durmak gerekir. Tabii ki günlük işlerimizi yapacağız. Ancak zorlamayacağız kendimizi. Sözgelimi spor yapmak, çocuklarımız varsa onlarla zaman geçirmek, yeteneklerimizi geliştirmek gibi. Bizi sinirlendiren bir şeyin üzerine gitmek yerine bir müddetliğine askıya almak, daha sonra yeniden bakarız. Şu cömert yanlarımız var ya, hani insanlara sınırsızca sunduğumuz, sonra pişmanlık duyduğumuz davranışlarımız, işte bunların ölçüsünü bilme zamanımızdır. Birilerinin, bir şeylerin bizi çileden çıkarmasına izin vermeyeceğiz. Elimizden geldiğince bedenimize iyi davranacağız. Ruhumuza iyi gelene yöneleceğiz. Mars-Aslan geçişinin her birimiz için olumlu gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zorluklar yaşayabileceğin bir gün. Çalışan bir Başak burcuysan,arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda önemli bir ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz.Aileniz ile ilgi bazı konularda kendinizi ispat etmek durumunda kalacağınız konular deneyimleyebilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... Bugün kartınızdan da anlaşıldığı gibi sürekli düşünür halde ve kendinizi tenkit eder durumdasınız. İçten içe birilerine kırılmış ve onunla yarış ediyor gibisiniz

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesiyle birlikte gözünüzden kaçabilecek her türlü duruma karşı biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kontrolünüz dışında kalan durumlara daha açık olabilirsiniz. Ruhsal ve manevi anlamda sizi yorabilecek süreçlere karşı hazırlıklı olmalı, sizi güçlü kılabilecek ruhsal birliktelikleri, işleri tercih etmelisiniz. Hayır ve bağış işleriyle uğraşabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla enerjiniz düşük çalışacağı için ateşli hastalıklara ve enfeksiyonlara karşı dikkatli olmalısınız. Arkanızdançevrilebilir. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş, mücadele, cesaret, liderlik gezegeni Mars 5 Eylül tarihine kadar sizi arkanızdan iterek destekleyecek. Bu enerjiyi kolektife hizmet etmeye yönelik kullanmalısınız. Aksi takdirde kavgacı insanlarla, sürekli tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Herkes kendi fikrini beğenip bir sonuca varamaz. Ayrıca kalp, yüksek tansiyon, damar problemleri gibi sıkıntılar gündeme gelebilir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>