Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü. Aşk konusunda mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenebilir. Aşk yaşamınızda zevkli anlar yaşayabileceğiniz bir gün.

Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. İş hayatında yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Acelecilik yüzünden fırsatları göz ardı etmeyin.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.

Yaratıcı çalışmalar ve zevkler ön planda, ama çok da keyifli sayılmazsınız. Zirayaşamındaki gelişmeler bazı engeller çıkarabilir. Kişilik çatışmaları mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. İkili ilişkilerinizde iletişim yoluyla tüm problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Konuk ağırlamak, akrabalar ya da arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Ufak tefek aksaklıklarla karşılaşmanız muhtemel.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda seyredecek. Bu zaman dilimi, sosyal yaşantınızda, yaptığınız işlerde, girişimlerde tek bir olgu kıymetlidir. Güvence. Bunu sağlamaya, garanti altında yaşamaya daha fazla önem verirsiniz.  Güneş yengeç burcunda ilerlediği süre içinde sizler,  ihtiyaçlarınızın  neler olduğunu tespit etme gereği duyarsınız. Huzur istersiniz. Geçmişi anarsınız ve bugünle karşılaştırırsınız. Eski dostları, aşina ortamlar, eskiden beri tanıdığınız insanlar kısaca kendinizi güvende hissettiğiniz alanlara çekilirsiniz. Sevdiklerinizin üzerine titrersiniz. Yaşadığınız toplumu, ülkeyi, hayatı, kıymetlerinizi tekrar bugünkü bakış açınızla ele alırsınız. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümünde,  bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Ciddi veya kısa süreli ilişki olsun fark etmez, bu etki altında, hem iç sezgilerimiz hem mantığımız bize rehberlik edicidir. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, attığımız adımın, verdiğimiz kararın doğruluğundan emin olmamızı sağlıyor. Her ayrıntıyı önemsiyoruz. Amacımız hakikaten verimli, sağlıklı, başarılı olacağımız işlere yönelmek. Aşkta da bu yüzden daha dikkatliyiz. Gözlem gücümüz yüksek ve ne istediğimizi gayet iyi belirleyecek gücümüz var. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, şu andaki mevcut sıkıntılarını iyileştirici gelişmelerin işaretçisidir. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşumu, güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,    

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularını kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün içindesiniz. Organizasyonlar yapmak yapınıza oldukça uygun ve güçlü kişilerle yapacağınız işbirlikleri önem kazanıyor. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok az beklentisi olup çok fazla şey sunan kişilere daha fazla soru sormanız gerekiyor. Harcadığınız paranın karşılığını alıp almadığınız veya alıp alamayacağınız konusuna odaklanın. Evde yapacağınız değişiklikler size iyi hissettirebilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Bazı konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Zevk alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Güven içinde olduğunuz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz, 1 ay boyunca kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri ve işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir. Ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir.Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Güneş’in burç değiştirmesiyle odağınız arkadaş ortamları, toplum yararına katkıda bulunabileceğiniz dernek ve gruplar olacaktır. Kalabalık ortamlarda iyi hissedeceksiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 51"
Ay
Kova
28° 18' 22"
Merkür
Koç
17° 59' 27"
Venüs
Boğa
03° 55' 34"
Mars
Koç
01° 33' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 44"
Satürn
Balık
16° 46' 55"
Uranüs
Boğa
22° 28' 60"
Neptün
Balık
28° 58' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 32"
Lilith
Başak
23° 36' 04"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>