Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendisini size kanıtlamak için çok çaba harcıyor. Sizi gözünde büyütüyor ve tartışmaktan çok çekiniyor. Yine de size giderek bağlanıyor. Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek için bir şey yapmıyorsunuz.

İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size her zaman yeni olanaklar sunuyor. Geleceğinizin çok parlak olduğunu siz de biliyorsunuz, herkes de farkında.

Problemler varsa da, az bunalarak yaşamayı becerebiliyorsunuz. Ne var ki bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla birliktesiniz. Harcamaların ardı arkası gelmiyor. İncitmeden bir yol bulmaya çalışacaksınız.

Düşüncelerinizi değiştirmeniz çok zor. Oysa başkalarının ne düşündüğünü bilmenize de ihtiyaç var. Bazen siz yanılıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Görmediğiniz, bilmediğiniz bir yere gitmek sizi heyecanlandırıyor. Üstelik bu yolculuğun ucunda maddi bir kazanç da söz konusu. İsteklerinizi gerçekleştirmede hiç bir engeli tanımıyorsunuz. Gelecekle ilgili çok güzel planlarınız var. Uygun koşulları oluşturmanız zaman alabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Biraz sinirli ve huysuz olabiliriz. Aile içinde bazı meseleler fazla abartılır. Böyle durumlarda eleştirel tavırlardan kaçınmakta yarar var. Saat 10:14 Ay-Oğlak burcu geçişiyle aşk hayatımızı ciddi şekilde gözden geçireceğiz. Sevilmek ve sevmek arzumuz yüksek olsa da, öyle kolay kolay duygularımızı belli etmeyeceğiz. Karşımızdakinin yaklaşım tarzına bakacağız ve ona göre davranacağız. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, sizin hem sosyal çevrenizle aranızdaki alışverişi güçlendirir hem de ilişkinizde neleri önemsediğinizi, neler beklediğinizi belirlemenizi sağlar. Aynı şekilde aşk hayatınızla ilgili konularda değişim ve dönüşüm yönünde çizginizi tespit etmiş olursunuz. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birini tanımak için ideal bir gün. Bugün sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsin. Gelişmeler seni şaşırtabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize bakış açınız daha hırslı bir pencereden bakmaya yönelik olabilir. Bir anda ümitsizliğe kapılıp, kendinizi çaresiz hissedebiliriz. Bu etkiyi değiştirin.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız alanınızı değiştirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumluluklarınız gün içinde değişim gösterebilir. Yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Duygusal anlamda sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal alanda zorlanmalar olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara kolayca aşık oluyor ve hayal kuruyorsunuz. Ancak kalıcı aşk olduğuna emin olmadan sıkıntılarınızı dile getirmeyin. Sonuç hüsran da olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınızı ve düşmanlarınızı iyi ayırd etmeniz gerekiyor. Sizi kıskananlar, çalışmalarınızı engellemeye çalışabilirler. Enerjiniz yüksek olmakla birlikte istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Tabii bunun sonucunda sağlık sorunları çıkabilir. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmaya çalışın.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda partnerinizle ve çevrenizde olan insanlarla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim kardeş ve çocuk konularıyla ilgili temel meseleleri masaya yatırmanıza neden olur. Aile içindeki ilişkilerde zorlandığınız konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden bir yasak ilişkiyle ilgili tamam mı devam mı kararı almak da gündeme gelebilir. Bu kişi hayatınızdaki önemli bir boşluğu doldurduğu için vazgeçmek pek kolay olmayacaktır.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızla ilgili konular bugün öne çıkarken tutkularınızın, heyecanlarınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Keyifli organizasyonlar, planlar yapmak için uygun bir gün olabilir. Kendinizi güçlü ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 10' 15" R
Ay
Koç
19° 52' 38" R
Merkür
Koç
20° 19' 55"
Venüs
Boğa
08° 17' 50"
Mars
Koç
04° 17' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 40"
Satürn
Balık
17° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 41' 16"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 17"
Lilith
Başak
23° 59' 41"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>