Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve özgürlük ihtiyacınızda önemli ölçüde artış olacaktır. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda verilimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı çalışmalarınızı bugün sonuçlandırabilirsiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor ve önceliklerinizi olumlu bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanabileceksiniz ve bugün alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve yeni kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli hareket edeceksiniz.

Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanız pratik yöntemler üretebilir ve gelişmiş sorumluluk duygunuzla iradeniz dışında çözülemeyen bazı problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Değişmesini kaçınılmaz bulduğunuz birtakım özelliklerinizin üzerine gitmeniz için uygun bir dönem. Bu konuda göstereceğiniz kararlılık ve azim, çabanızı kolaylaştıracak destekleri getirebilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş günün ilk saatlerinde Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar maddi durumunuzda güçleneceğiniz bir dönem olacak. Elinize beklediğinizden daha fazla para geçebilir. Bunu borçlarınızı kapatmak için kullanabilirsiniz. Miras konusu varsa lehinize durumlar gelişebilir. Ay 00:58-04:27 saatlerinde boşlukta olacak. 04:27'de de Terazi burcuna geçecek. 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay tam da ekonomik olarak güçlenmeye başlamışken bir uyarıyla geliyor. Eğer düşünmeden bir anda para harcarsanız elinize geçecek paralar da bir anda gidebilir. İnternet üzerinden para işlemleri yaparken dikkatli olun. Maddi yaralar alabilirsiniz. Fakat karşınıza çıkan maddi problem ne olursa olsun aceleyle karar vermediğiniz sürece mantığınızla işin içinden çıkacağınızı göreceksiniz. Hatta paranızı daha fazla arttırabilirsiniz. Dolunay hakkındaki yazı için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

21 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yazışmalarda aksaklıklar yaşanabilir!Bugün Dolunay, saat 03:42? de hava burcunda başlıyor. Bugün neye ihtiyacın var biliyor musun? Kalbinin ve aklının söz birliği etmesine. İşte güne dair sana ufak bir ipucu. Bugün Dolunay gerçekleşiyor. Gündemin bugün ruh halin gibi sürekli değişebilir. ?Yapacağım? diye yola çıktığın planların ?yaparım ya nedir ki? dediğin anlık çılgınlıklarla bölünmesine izin vermemelisin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin kariyerinde yaşanacak gelişme, köklü değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, yurtdışı yazışmalarında bazı aksaklıklar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla toplumsal bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

21 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin beklentilerini hayal kırıklıkları ile sonuçlandırmamalısınız. Kişisel anlamda ruhunuzda eksik kalan yönler hayatınızda sorun olarak karşınıza çıkabilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi oluşturabilir. Maddi kaynaklarınızı dengelemek isteyebilir ve yeni düzenlemeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bitireceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle çalışmalarınızı kolayca toparlayabilirsiniz. Anlaşmalara özen göstermelisiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten gelen isteklerinizi gerçekleştirmemek için hiçbir sebebiniz yok bu yüzden kendinizi şüpheler ve soru işaretleri ile boğmaktansa anı yaşayın.

21 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatiniz kişisel yaratıcılığınıza odaklayarak yenilenme arzunuzu tatmin edin. Gün boyu doğanın iyileştirici güçlerinden istifade etmek , ilkbahar renklerinin canlandırıcılığına teslim olmakta fayda var.

21 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize değer verdiğinizi hissedeceğiniz bir hafta geçirin. Çocuğunuzla ilgili konularda eşinizle şiddetli fikir ayrılığı ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi birbirinize kabul ettirmek yerine çocuk açısından neyin fayda getireceğini masaya yatırın. Aşırı kıskanma teması da canınızı sıkabilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi kazanımlarla ilgili, sizi oldukça memnun edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bir eşyanın ikinci el satışından tatmin edici bir miktar kazanmanın yanında, aldığınız bir hizmetin ücretinde düşüş olması da mümkündür.

21 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 27' 00" R
Ay
Boğa
24° 13' 49" R
Merkür
Koç
22° 18' 03"
Venüs
Boğa
11° 11' 46"
Mars
Koç
06° 05' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 53"
Satürn
Balık
17° 15' 60"
Uranüs
Boğa
22° 49' 26"
Neptün
Balık
29° 08' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 58"
Lilith
Başak
24° 15' 21"
True Node
Koç
15° 19' 27"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>