Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir.

Genel olarak işinizle ilgili konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bugün anlaşmalara varmanız ve bunları netleştirmeniz kolay olmayacaktır. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda beklenmedik bazı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu konuda dikkatli olmayacaksınız.

Oldukça enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başka bir konuda, size destek olmak için çırpınan dostlarınız var. Bu desteklere olumsuz bakmanızı gerektirecek duygusallıklar içine girmeniz gerekmiyor. Önemsediğiniz bir konuda uzun zamandır harcadığınız yoğun emeğin ve kararlılığınızın karşılığını almak üzeresiniz. Bununla ilgili bugün alacağınız umut kırıcı duyumlar iyi niyet taşımıyor.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, geleceğinizi ilgilendiren konularda hassasiyet göstermenizi doğal karşılamak lazım. Çünkü günümüz dünyası kurtlar sofrası gibi. Rekabet kimi zaman en yakın dostlukların bile bozulmasına yol açıyor. Bu nedenle kararlarınızı verirken kendinizden emin olmak istiyorsunuz. Bir daha geri dönüp, -keşke dememek için çabalamaktasınız. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı duygularınızı mesafeli ve soğuk kılabilir. Kimsenin yeteri kadar iyi olmadığını, bazı kişilerin sadece kendini düşündüğünü, sizi sevmediklerini bile zannedersiniz. Oysaki bu görünüm etkisinde hepimiz bir miktar zorlanırız. Çünkü bir yandan güven ve huzur arıyoruz. Diğer taraftan sorumluluklar bizi yoruyor. Bu nedenle böyle hissediyoruz. Olumsuz düşünmeyelim. Saat 19:45 Ay-Neptün görünüm etkisinde insanlar sizi ilk önce duruşunuz ve kendinizi ifade şeklinizle değerlendirirler. Olsun böyle değerlendirsinler. Siz ne hissediyorsanız ona göre davranın. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine verdiğin pozitif etkiden herkes bugün nasibini alıyor. Maddi olarak cömert olduğun bir gün!

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz bir ödemenin yapılması ya da sizin yapmanız gereken bir ödemenin günü olabilir. Finansal konularınızda daha duyarlı olmalı unutkanlık sorununa karşı daha kalıcı planlar yapmalısınız. Uzun süredir almayı çok istediğiniz bir mülk konusunda biraz daha ertelemeci olmanız karşınıza daha iyi fırsatların çıkmasına yardımcı olabilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınızla buluşacaksınız. Gireceğiniz ortamlar, özel hayatınızda anlaşmazlıklara yol açabilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostların size verdiği keyfi bugün başka hiç bir yerde bulamazsınız. Sosyal kulüplerin etkinliklerine katılmak için harika bir gün sizi bekliyor olacak. Çocuğunuzla vakit geçirin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yoğun bir tempoda geçebilir. Bazı görüşmeler veya toplantılar yapmak yada faaliyetlerde bulunmak için şehir içinde kısa seyahatler yapmanız mümkündür. Kısa mesafeli şehir dışı seyahatler de günün konuları olabilirler.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 44' 09" R
Ay
Koç
28° 27' 04" R
Merkür
Koç
20° 47' 26"
Venüs
Boğa
09° 00' 56"
Mars
Koç
04° 43' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 53"
Satürn
Balık
17° 07' 32"
Uranüs
Boğa
22° 43' 17"
Neptün
Balık
29° 05' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 12"
Lilith
Başak
24° 03' 34"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>