Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz hayali bir beraberliği öykündüğünüzü göremiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor.

Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi keyiflendiriyor.

Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki hesaplılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bu tarz, açık sözlülüğü biraz aşıyor. Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilişki konularında belirsizlikleriniz olabilir, değişiklik düşüncelerine yönelebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız, bazı endişelerle sizi böyle davranmaya itebilir. Kendinizi belli yalnızlıklar içersinde hissettiğiniz konuları, birkaç dostunuza açmanızda yarar var. Tek başınıza üstlenemeyeceğiniz sorumluluklar, bugünlerde yıpratıcı olabilir.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 03:25 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü önceliklerimizi belirlememiz gerektiğini vurguluyor. Bazı kişilerle yollarınızı ayırmanız, hedeflerinizi yeniden belirlemeniz lazım. Kime güvenmeniz veya güvenmemeniz gerektiğini bilmeniz lazım. Bir amacınız varsa, huzur bulmak, yeni bir sayfa açmak istiyorsanız, ona göre insanlarla ilişkide bulununuz. Böylece hiç kimse sizi zorlayamaz. Her meseleyi gözden geçiriniz. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Mesleki konularda yapmayı düşündüğünüz yenilik veya uygulamaları tekrar gözden geçirmenizde fayda vardır. Eğerhayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Tabii ki anlamsız bir rolde sıkışıp kalın demiyorum ancak bir meçhule doğru yol almanın, nasılsa iyi bir şeyler olur diyerek ilerlemenin de anlamı olmadığını biliniz. Saat 09:25 Güneş-Chiron görünümü,ortaklığı-özel ilişkiniz veya yaşamınızı ilgilendiren konularda zayıflık göstermeyecek, güçlü ve iletişimci bir partnere ve duruma göre birortağına duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ancak bu ortak öyle biri olmalıdır ki, sizi yarı yolda bırakmamalı, vefalı davranmalıdır. Kafanızın içinde tek bir hedef vardır ve siz o yöne doğru odaklanırsınız. Amacınız kendiliğinden size uzanacak doğru bir elin varlığıdır. Belki bazılarınız yanlış bir ilişki veyaortağı nedeniyle kendinizi zor durumda hissediyor olabilirsiniz. İşte bugünkü görünüm, bu konularda daha akıllıca düşünmenin, doğru seçimler yapabilmenin önemini bir kez daha anlamanızı sağlar. Böylece bundan sonra acı çekmemiş olursunuz. Saat 11:10 itibariyle Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisi altında, sosyal hayatınız, yaşadığınız yer, aileniz ve güvencenizle alakalı konuları fazlasıyla önemsersiniz. Başarılarınızla adınızdan söz ettirmek istersiniz. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pek çok konuda kendini ortaya koymak isteyebilirsin. Bu durum,yerinde eleştirilmene neden olabilir.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa bazı seyahatler plansız bir şekilde önünüze gelebilir. Sağlığınız ve bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekli. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkilere açık oldukça hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızdan bir insanla aranızda bir para mevzuu dönebilir ve bu olayın sonucunda ters durumlar oluşabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Var olan ve iyi giden ilişkilerinizi gereksiz çıkışlar yüzünden bozmamaya özen göstermelisiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş, mücadele, cesaret, liderlik gezegeni Mars 5 Eylül tarihine kadar sizi arkanızdan iterek destekleyecek. Bu enerjiyi kolektife hizmet etmeye yönelik kullanmalısınız. Aksi takdirde kavgacı insanlarla, sürekli tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Herkes kendi fikrini beğenip bir sonuca varamaz. Ayrıca kalp, yüksek tansiyon, damar problemleri gibi sıkıntılar gündeme gelebilir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>