Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi size daha çok heyecan verecek gibi görünüyor. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Hiçbir şekilde faka basmayacağınıza olan inancınız biraz sarsılabilir. Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak.

Bu hafta çekişmelerden uzak durmanızda yarar var. Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavrınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, hem ilişki, hem iletişim hem de güven anlamında rahatlatıcıdır. Endişeden uzak, zamanı gayet olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz.Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Oysaki bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır.Saat 23:08 itibariyle, Kova burcunda ilerleyen  Ay etkisinde, birileriyle  anlaşabilmek zor olabilir. Sizin doğrularınızla diğerlerinin bakış açısı arasındaki fark kimi gerginliğe neden olabilir.  Böyle durumlarda sabırlı olmak tabii ki kolay değil. Ancak çatışarak geceyi keyifsiz geçirmektense, her zamanki gibi mantıklı düşünmekte fayda var.Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor. İsteklerinizin ve çevre koşullarını denetlemek zorunda kalacağınız bir gün. Duygusal konularda disiplinli davranışlarınız yüzünden karşı tarafa yorucu geliyorsunuz. İkinizin de sorunları var ve siz, bu konuda problemlerinizi konuşmak için ilk adımı atmalısınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için en iyi şeyi belirlemeli ve ona odaklanmalısınız. İşleri yalnız başınıza halletmekten çekinmemeniz size yardım etmek isteyen kişilerin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Size sunabileceği şeyler olan kişilerle bir araya gelebilir ve yenibirlikleri kurabilirsiniz. Ancak, öncelikle geçmişle bağlantılı problemleri ortadan kaldırmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara zaman ayırabilirsiniz. Ani değişiklikler yeni kararlar almanıza neden olabilir. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insana hayranlığınız artacak. İlişkinizde sevginiz karşılıklıysa ne ala, ama yok tek taraflı bir sevgi yaşıyorsanız sorunlar su yüzüne çıkabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim süreçleriniz, seyahatler ve iletişim konusunda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Dostlarınız ve partnerinizle olan diyaloglarınızda mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabileceğini bu süreçte, paylaşmak istediğiniz önemli konuları akşam saatleri veya bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla olan ilişkiniz konusunda güvensizlikleriniz var. Sevdiğinize bu hissettiklerinizi yansıtmayın. İş hayatınızdaki bazı düşüncelerinizi üzerinde düşünerek daha etkili bir hale getirin.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde üzerinizde bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir. Bu durum Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür.Üstelik gündüz birkaç saat bu etki oluşacaktır. Öğleden sonra ise kişisel hizmet alanınız, gündelik işleriniz ve sağlığınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız. Akşam saatlerini bilhassa kendinizi bedenen zinde hissettirecek faaliyetlere yönelebilir, sıra dışı beslenme yöntemleri ve sağlıkla ilgili alternatif tıp bilgilerine ulaşabilir, bilgilerinizi yenileyebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 13"
Ay
Kova
27° 25' 06"
Merkür
Koç
17° 57' 25"
Venüs
Boğa
03° 50' 57"
Mars
Koç
01° 30' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 51"
Satürn
Balık
16° 46' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 47"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 19"
Lilith
Başak
23° 35' 39"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>