Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi size daha çok heyecan verecek gibi görünüyor. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Hiçbir şekilde faka basmayacağınıza olan inancınız biraz sarsılabilir. Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak.

Bu hafta çekişmelerden uzak durmanızda yarar var. Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavrınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe gününe, saat 01:44 Ay-İkizler burcu geçişiyle adım atıyoruz. Yenilikte bulunma arzumuz bir hayli yüksek oluyor. Yeteneklerimizi hayata geçirebilmemiz, değişik yollarla sonuca varabilmeniz anlamında gücümüz yükseliyor. Kişi ne olursa olsun hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmekten yanadır. İş hayatınız, ailenizi ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar vardır. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü, birteklifi almanızı, elinize bir para geçmesini veya işvereninizle yapılacak bir görüşmenin işaretçisidir. Maddi açıdan rahatlamak istersiniz. Şu andaki mevcut sorunlar uzlaşıyla çözüme kavuşabilir. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı ilişkilerinin seni kısıtladığı fikrine kapılabilirsin. Hatta bu durum seni ilişkilerini bitirmeye kadar götürebilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk almakta isteksizlik ve içimizde aldığımız sorumlulukların sizi yorduğu düşüncesi ağır basabilir. İnsanların duygularını anlamalı ve görüntülerin ardındaki gerçek anlamı bulmaya çalışmalısınız. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde göremediğiniz taraflar sizi rahatsız edebilir. Bedensel konulara dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeme gelirken hedefleriniz doğrultusunda insiyatif almakta zorlanmayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyebilir, hassasiyetlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Gününüzü iyi organize edin çünkü fazla yorulabilirsiniz. Aile hayatınızdaki duygusal iniş çıkışlara takılmamalısınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınızı uygulamaya devam edeceksiniz. Dikkatli ve planlı davranacak, yeni projeler yapacaksınız. Sosyal faaliyetler size itici güç verecek. Gün içinde bazı olaylara canınız sıkılsa bile bunların üzerinde durmayacaksınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>