Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün son derece enerjik olacaksınız. Zihinsel ve duygusal faaliyetleriniz üst seviyede olacak. Sevdiğinizle ilgili kararlarınızın ne kadar yerinde olduğunu zaman içerisinde anlayarak memnun olacaksınız.

Çalışma ortamınızda arkadaşlarınızla sağlıklı bir ilişki kurmaya ayrı bir önem veriyorsunuz. Bu yüzden birlikte çalıştığınız insanları iyi tanımaya çalışıyorsunuz. İnsan psikolojisine önem veriyorsunuz.

Para piyasasını çok iyi takip ediyorsunuz. Harcamalar konusunda oldukça titizsiniz. Bu yüzden parasız kalmak gibi bir konu sizin gündeminizde şimdilik yok.

İnsanlara gereğinden fazla önem vermeniz yüzünden iyi niyetiniz suiistimal edilebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu ve düşünceleriniz uyum içerisinde hareket edeceğiniz, olumlu bir gün yaşayacaksınız. Bu arada his hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün kendinizihayatınızda başarıyla gösterip yetenekleriniz kanıtlayabilirsiniz. Yeni planlar yapmak için doğru bir zaman olabilir. Sizin için olumlu bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Zevkinize uygun alışverişler yapıp, mutlu olabilirsiniz .

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:53 Ay-Boğa geçişi, güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Güvenli olana yönelirsiniz. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, bir yandan öğrenme, bildiklerimizi uygulama, ifade etmeye çalışma, kendi istediğimiz bir alanda ilerleme arzumuzu gösterir. Denetim, aşırı sorumluluk, kurallar, gereksiz zaman kayıpları bizi sinirlendirir. Diğer taraftan ilişkimizle alakalı konularda anlaşmak adına belli bir hoşgörü içinde olmamız, huzurumuzu korumak için elimizden geleni yapmamız istenebilir. Bu durum epeydir sizin üzerinizde hakim. Chiron-Balık burcu seyri diğer gezegenlerle zorlu görünümler yaptığında bu gerilimi hissediyorsunuz. Siz anlaşabileceğiniz bir eş arayışındasınız. Ancak bu dış dünyadaki gelişiminize perde olmamalı diye düşünmektesiniz. İşte bu görünüm yine bu konuları gündeme getirici olabilir. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, yüksek konumdaki kişilerle temasın, kariyer fırsatlarının, plan ve projelerin göstergesidir. Bunları arzu ettiğiniz şekilde düzenlemenizde size yardımcıdır. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, partnerinizin ilişkisini sahiplenmesini ve ona göre hareket etmesini beklersiniz. İdeallerinizi gölgeleyecek hiçbir kişi ve duruma tahammülünüz yoktur. Bir sorununuz varsa dahi bunun bir şekilde yoluna gireceğini hissedebilirsiniz. Kimileri için yeni bir aşkın simgesi olan bu enerji,veya özel anlamda zorlananlar için manevi bir güçlenme anlamındadır. Sanatsal konular, parayla alakalı girişimler veya ortaya koymak istenen işlerde yardımcınızdır. Hayatı değerli görmenizi, inancınızı ne olursa olsun ayakta tutmanızı sağlayıcıdır. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, sağlam yatırımlarda bulunmak için gözünüzü dört açınız veya yaşanabilecek finansal dalgalanmaları göz önüne alarak dikkatli olunuz. Kimlerlebirliği yapıyorsunuz, kimlerle yola çıkıyorsunuz veya neye güvenerek yeni bir adım atmak istiyorsunuz bunları iyice düşününüz. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, kırmadan, incitmeden fikirlerinizi ifade etmenizi sağlıyor. Siz böyle düşünebilirsiniz, ben bu fikirdeyim diyerek tavrınızı belli edersiniz. Sizin için, hedefiniz ve planlarınız çok önemli. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmaktan yanasınız. Eski dostlarınız, güvendiğiniz insanlarla bir arada olmaktan keyif duyarsınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını gerçekleştirmek için endişelerin ile başa çıkman ve bazı alışkanlıklarını değiştirmen gerekiyor.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir duygusal empati kazanmadan, başkalarının duygularına ilgisiz kalıp, yapılacak işleri başkalarına bırakmak konusunda düşüncesiz bir eğilim içerisine girip ya da bu eğilim içerisinde insanlarla karşılaşmak durumunda kalabiliriz. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda çok hızlı karar alma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. İletişimde ani değişkenler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farkındalığınızın artacağı durumlar gündeme gelebilir.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal faaliyetlerde yer almak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal nitelikli faaliyetlerin yanında, hobileriniz veya spor da vaktinizi verebileceğiniz alanlar olabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınızda önemli konuşmalar ve parasal anlaşmalar içine girebilirsiniz. Partneriniz için fedakârlıklarda bulunacak ve birlikte yapacağınız planlar doğrultusunda ilerleyeceksiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışındaki bağlantılarınızdan güzel haberler gelebilir. Seyahate çıkabilir, gittiğiniz yerlerde tanıştığınız insanlarla uzun ve sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Hatta gönlü boş olanlar yeni ve sağlam ilişkilere başlayabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>