Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz ütopik bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor.

Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi ateşliyor.

Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak. Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar. Bu kazanım, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 05:37 Ay-Pluto görünümü, aşkta tutkuların etkin olmasını sağlıyor. Problemli bir ilişkiniz varsa, kızarsınız, sıkılırsınız ancak vazgeçmeniz zordur. Ben derim ki, bu ilişkiden ne kadar eminsiniz? Kendinizi iyi tanıyorsanız, yaşadığınız ilişkinin adını net olarak koyabilirsiniz. Saat 18:20 Ay-Merkür görünümü, finansal tüm ilişkilerin ve işlerin tekrar bir analizinin yapılmasını sağlar. Mevcut şartlarınıza göre hesabınızı iyi yapmakta yarar var. Saat 20:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Saat 15:07 Ay-Satürn görünümü, borç-alacak meseleleri, cinsel hayatınız, partnerinizin mali durumu ailenizle ilgili meselelere ciddi şekilde odaklanmanızı sağlıyor. İster istemez bunlarla ilgili bir problem varsa, akılcı ve gerçekçi şekilde ele almalısınız. Saat 21:06 Ay-Uranüs kavuşumu, anlık kararların göstergesidir. Bir anda tamam dersiniz, sonrasında kendinizi sorgularsınız. Onun için lütfen bilinçli şekilde duruma bakınız. Finansal, ilişki, aile, aşk, çocuklar gibi meseleler üzerinde hop oturup hop kalkmayınız. Yeni haftanın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileğimle,

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle olan ilişkilerinin güçlendiği bir gün. Yakınlarına, maddi-manevi her anlamda destek olabilirsin.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arınmayla ve pozitif hislere girmeyle ilgili verdiğiniz kararlar çok doğru. Finansal anlamda da kendinizi düzene sokmalısınız. Yenilenme size çok iyi gelecek.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı bugün devreye sokabilirsiniz. Bir para işiniz varsa sabah saatlerinde bu işinize daha çözümsel ve mantıklı şekilde yaklaşabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınız ve dostlarınızla aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Planlarınızla ilgili konuda onların yardımını alabilirsiniz. Bugün uzaklardan gelen ziyaretçilerinizle keyifli vakit geçireceksiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

19 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>