Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz. Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz.

Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir.

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız. İşlerinizi ayarlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Cuma  gününü, iki görünümle karşılayacağız. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığı sizi  ilişkinizle alakalı konularda düşündüreceğe benziyor. Venüs Yengeç burcunda sizi  eskiye bağımlı kılarken, Pluto Oğlak burcunda yaşadığımız ilişkinin mutlaka bir değişimden geçmesi gerektiği yönünde bizi baskı altına alabilir. Sevilmeye ihtiyaç duyduğumuz şu aralar, partnerimizle  aramızda yaşananlar bezdirici olabilir. Peki günü olumlu geçirmenin yolu nedir? Yine bilinçli davranmaktan,  dengeli hareket etmekten geçiyor. Aranızdaki sorunlar nedeniyle birbirinize yüklenmek yerine lütfen  mantıklı bir şekilde  probleme neden olan noktaları gözden geçiriniz. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, işimiz veya girişimde bulunmak istediğimiz her konuda para kazanmak, başarılı olmak, rahat etmek, seçkin yaşamak arzumuzun işaretçisidir. Sorumluluklarımızı yerine getirmeyi tabii ki isteriz. Ancak bunun bize faydalı bir geri dönüşümü olmasını arzularız. Ne kadar güç sahibi olursam o kadar rahat ederim düşüncesiyle hareket ederiz. Çabucak işler yoluna girsin isteriz. Bu görünüm bu anlamda size destek verir. Ancak sabırsız olmamak lazımdır. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. İş tercihlerimizi, parasal ilişkilerimizi iyice gözden geçirmeliyiz. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Sıra dışı fırsatlar için değerlendirmenizi doğru yapmalısınız. Düşüncelerinizde karamsar olmanız için hiçbir nedeniniz yok.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz. Bu düzenlemelerden bazılarını daha önce denediyseniz, o zaman başarılı olsa bile, bu sefer işe yaramama ihtimali yüksek olabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Günlük temponuz yoğun olsa da işlerinizde aksamalar gerçekleşebilir. Yakın çevrenizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde imzalanacak sözleşmeler konusunda dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde güç savaşları yaşayabilirsiniz. Baskıcı tutumlar olabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MÜKEMMELİYETÇİ ve inatçı yapınız bazen size hayal kırıklıkları yaşatıyor. Kırdığınız insanların gönüllerini alın. Şanslı dönemdesiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda romantik etkilerle, karşılıklı olarak duygularınızı daha yoğun paylaşabilir, ortaklık,görüşmeler ve toplantılardan en yüksek faydayı elde edebilirsiniz. İlişkilerde tekliflere açık olduğunuz bugün, varolan ilişkilerinizde aşkı ve bağlılığı daha fazla hissedeceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın, sosyal ortamlardaki kıskançlık ve yönlendirme etkisine karşı hazırlıklı olun. Bulunacağınız çevrelerde gözler sizin üzerinizde olacağından sevdiğiniz insan sizi taşımakta zorlanabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk anlamında ve çocuklarla ilişkilerde sıkıntılar işaret etmekte. Belki de bir kadın figür yüzünden ilişkinizde prüzler ortaya çıkabilir, belki aldatılma durumları da olabilir. Bu hafta mali anlamda risk almak içinde pek uygun bir hafta değil. Hamile olanlar doktor kontrollerini aksatmamasında yarar var.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 34" R
Ay
Balık
15° 44' 32"
Merkür
Koç
18° 42' 08"
Venüs
Boğa
05° 25' 24"
Mars
Koç
02° 29' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 53' 06"
Uranüs
Boğa
22° 33' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 35"
Lilith
Başak
23° 44' 10"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>