Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz. Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz.

Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir.

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız. İşlerinizi ayarlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde müjdeli haberler söz konusu. Bu haberlerde geçmişteki doğru tespitlerinizi göreceksiniz. Bugünlerde biraz duygusalsınız. Eğri ve doğru seçimlerinde ve de ilişki konularında zaaflı değerlendirmelere açık duruyorsunuz. Bir konuyla ilgili olarak sizin dışınızda gelişen olayların etkisindesiniz. Bundan kurtulmanız, kendinizi korumanız gerekiyor.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 12:38 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisinde, çıkarlarını düşünen kişilerle anlaşmakta zorlanırız. Biz her ne kadar dengeyi bulmak istesek de, maddi-manevi anlamda birileri canımızı sıkmaya çalışıyordur. Bu kişilere toleranslı davranmak bizim için zordur. Saat 17:09 Ay-Venüs kavuşumu, erotizm duygunuzu yükseltir. Bir başka bedenle birleşme ihtiyacınız yoğundur. Zevklerinize düşkünlüğünüz yoğundur. Ancak reddedilmek veya değerli bulunmamak sizi sinirlendirebilir. Saat 21:44 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşteki problemler çözüme kavuşuyor. Bugünün enerjisi seni haftanın kalan günlerini durgun geçirmeye itebilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız. Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla kabullenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullar oluşabilir. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve arkadaşlık konularında olağanüstü fedakarsınız. Böylece yeni tanıştığınız kişiler ile dostluklarınız uzun süreli oluyor. Ancak içlerinden bazıları kalıcı olmayabilir. Sebebi ise bu ilişkilerin menfaatte dayalı olması. Hislerinize ne kadar güvensenizde atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alabilirsiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal konularda bugün daha anlayışlı ve yardımsever olabilirsiniz. İş hayatınızda parasal konuları çözüme ulaştırmak için güzel bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Nihayet gayretlerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer yaşamınızda parlak bir gün sizi bekliyor. Gruplar önünde yaptığınız sunum ya da savunduğunuz fikirlerin getirisi olumlu olacaktır. Fakat ikili ilişkilerde karşınızdakilerin kararsız tavırları ya da yetersizlikleri sizi çileden çıkarabilir. Ayrıca para paylaşımları, krediler, sigorta, vergi ödemeleriyle gün içinde uğraşabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgili bir konu karara bağlanabilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 40" R
Ay
Balık
03° 09' 19"
Merkür
Koç
18° 10' 48"
Venüs
Boğa
04° 20' 44"
Mars
Koç
01° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 31"
Satürn
Balık
16° 48' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 40"
Lilith
Başak
23° 38' 20"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>