Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz. Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz.

Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

Çok hassasiyet gerektiren bir konuda tam tarafsız olamadığınız bir tavır içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı. Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba gününe, saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla adım atacağız. Bu enerji, maddi kazanç getirici ortaklıklara, ilişkilere işaret olup, bunlar gelişiminiz açısından yararlıdır. Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşarak güçlenebilirsiniz. Saat 20:35 Ay-Pluto görünümü, mali konularda dengeli bir bütçenin düzenlenmesi pek kolay olmayabilir. Gelir getirici işlere, ilerisi adına güçlenmenizi sağlayacak ilişkilere ihtiyacınız var. Bütün bunları yerli yerine koymak için mücadele edebilirsiniz. Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, gerek yaşadığınız ülke ve  toplum gerekse yakın çevrenizde bulunan kişilerle alakalı konularda hem hassas hem de kaygılı düşündüğünüzü gösterir. Sevdiklerinizi koruyucu davranırsınız ve  inandıklarınızı savunursunuz. Geleceğinizi garanti altına almak istersiniz. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünün sizler için şifresi kaygılarınızı kontrol altına almanız yönünde. Özelliklehayatınızda olumsuz enerjileri üzerinize çekmek istemiyorsanız bu duyguzu kontrol altına alın. Aksi halde kaygılarınız yazınızı kışa çevirebilir. İş görüşmelerinizde sağ duyulu davranın ve duygularınızıhayatınıza yansıtmamaya özen gösterin. İş birlikleri ve fikir alışverişleri hafta boyunca kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun zaman once yaşanan hoş olmayan bir durum tekrar gündeme gelebilir eskiyi deşmek ilişkinize sadece zarar verir. Eski defterleri kapatamıyorsanız ilişkinizi sağlıklı bir şekilde yürütemeyeceğinizi de kabullenmelisiniz!

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir. Uyum sağlama yeteneğiniz ve önerilere açık olmanız size duyulan saygıyı arttırabilir. Organize ve hazırlıklı olmanın faydası görülebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar içindesiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bütçeleme yaparak ve yeni finansal kaynak arayışı içine girebilirsiniz. İletişimden dolayı yanlış anlaşılmalar olabilir. Akışta kalın.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kıyamet... Bugün sosyal alanda fazla bulunmuyor ve içinize kapanıyorsunuz. Duygularınız alt üst durumda. Geçmişle uğraşmayın.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza yönelebileceğiniz, aileniz ve ikili ilişkilerinizdeki iletişim konusunda karışıklıklara ve takıntılı davranışlara açık bir enerjiden geçeceğiniz için, her zamankinden çok daha sabırlı davranmanız bugün için faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle yapacağınız planlarınızı hayatınıza sokabilir, iletişim gerektiren işlerinizde kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Konuşulanları hayatınıza geçirebileceksiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahat planları yapabilirsiniz. Bilginize bilgi katacak kişilerle bir araya gelebilir, bilgilenebileceğiniz, bir şeyler öğrenebileceğiniz sohbetlerinizin sayısı bu hafta çok daha fazla olabilir. Tatil için otel rezervasyonlarınızı halledebilir veya vize, pasaport işlerinizi halledebilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>