Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz. Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz.

Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

Çok hassasiyet gerektiren bir konuda tam tarafsız olamadığınız bir tavır içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı. Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Güneş, becerikli oluğumuz konularda ve kendimizi geliştirmemizde, sıcak ve cömert yaklaşımlarda bulunmamızda destekleyicidir. Eğer kendinizi güçsüz, hapsolmuş, dış etkenler nedeniyle engellenmiş hissediyorsanız, bu enerji size iyi gelebilir. Hem durumunuzu ele alırsınız hem de acele etmeden neler yapabileceğinizi şöyle bir kafanızın içinde derleyip toparlarsınız. Aceleci kararlar almayınız. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle yöneticiniz Merkürün geri hareketiyle örtüşecek. Bu tarih sonrası kararlarınız, planlarınızı, girişimlerinizi, sağlığınızı, yapmak istediğiniz yenilikleri tekrar gözden geçirmekte yarar var. Eylül ortasında burcunuzda doğacak Yeniay, gayet olumlu yöndeki gelişmelerin startı olacaktır. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olayları daha önce de yaşamış olduğunu fark edebilir, kendini geçmişte muhasebesi yaparken bulabilirsin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yer değişikliği, ,taşınma ya da biriyle ev paylaşımı gibi durumlar söz konusu olabilir.Duygusal belirsizlikleriniz yüzünden sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda biraz daha endişeli olabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimile ilgisi olanlar başarı çok yakın.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte manevi ve spiritüel konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Bu alanda çalışmalar yapmak isteyebilir, ilgili diğer insanlarla bir araya gelmek ve onları tanımak isteyebilirsiniz. Hayır ve bağış işlerinde kendinizi gösterebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlarla iletişiminiz biraz geri planda olabilir. Kendinize vakit ayıracaksınız. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış yaşanabilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının. Grup ilişkilerinizde küskünlükler, alınganlıklar ilişkileri kopma noktasına getirebilir. Maddi konularda ani harcamalar canınızı sıkabilir. Her şeyi üstlenip sonrada mızmızlık yapmayın. İlk baştan tavrınızı koymalısınız.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 56" R
Ay
Oğlak
09° 12' 04"
Merkür
Koç
16° 29' 51"
Venüs
Koç
29° 31' 42"
Mars
Balık
28° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 44"
Satürn
Balık
16° 28' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 45"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 29"
Lilith
Başak
23° 12' 19"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>