Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatınızda yapmayı düşlediğiniz köklü değişimler, tamamen sizin inisiyatifinizde gibi görünmüyor. Ama bu durum, düşlerinizi dondurmanızı da gerektirmiyor. Sevgilinizle yeni projeler geliştirmeyi denemelisiniz.

Verimli görüşmeler içinde olacaksınız. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getirecek. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabiliyor.

Önümüzdeki günler içinde yapmayı düşündüğünüz bir teklif, ilgi çekecek. Parayla ilişkiniz biraz zaaflı, biriktirme isteğiniz doğrultusunda kendinizi yönlendiremiyorsunuz.

Size dolaylı yollarla hatırlatılmaya çalışılan şeyler, bugünlerde açık bir şekilde ortaya çıkartılabilir. Belleğinizi yoklamanızı gerektirecek nahoş olaylar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeyce uzun bir süredir kendinize zaman ayıramayışınız belli yorgunluklarınızın nedeni. Bugünleri, kendinize yönelteceğiniz ilgiye sunmaya çalışın. Birkaç konuda ikilemler içindesiniz. Aldığınız çok çeşitli öneriler var. Bu konularda biraz ivedilik gerekebilir. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz bir alışkanlığa dönüşmüş gibi.

23 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 09:15 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz. Saat 09:59-15:33 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Saat 13:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal anlamdaki sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Saat 15:33 Ay-Boğa burcu geçişinin olumlu ışığı sayesinde, kimseye taviz vermeden ilerlemek mümkündür. Problemlerle karşılaşsanız dahi bunları mantıklı ve sakin bir biçimde ele alarak çözüme kavuşturabilir, karmaşık ve hiçbir işe yaramayan şeyleri ayıklayarak sağlam bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle geçireceğin vakit artarken, sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalayabilirsin.

23 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerde iletişim ve üslup sorunları oluşabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde finansal konular sizi yorabilir. Ortaklı konularda hızlı kararlar almanız gerekebilir. Bazı olaylarda farkındalığınız artabilir. Günün ikinci yarısında yabancılarla ilgili işler zamanınızı alabilir. Yaşadığınız olayları sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Eğitim aldığınız konularda tamamlanmalar olabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi duygusal anlamda harekete geçirebilir. Bugün, evde durmaya niyetiniz yok gibi gözüküyor. Kariyerinizde çok güzel gelişmelere açık olacaksınız.

23 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün ilk yarısında ekstra harcamalar, sürpriz ödemeler karşınıza çıkabilir. Gelir gider dengesini korumakta zorluk çekeceksiniz. İşteki dinamik süreciniz eve vakit ayırmanızı zorlaştırabilir. Ani kararlar almak ya da yeni bir duruma ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle dış ticaretle ilgili bağlantılar, seyahatler, medya ve uzaklarla ilgili konularda olumlu sonuç elde etmek için günün ikinci yarısını bekleyin.

23 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 26"
Ay
Kova
27° 42' 51"
Merkür
Koç
17° 58' 05"
Venüs
Boğa
03° 52' 30"
Mars
Koç
01° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 09"
Satürn
Balık
16° 46' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 23"
Lilith
Başak
23° 35' 48"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>