Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi konusunda şanslı bir gündesiniz ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Duygusal açıdan oldukça güçlüsünüz ve sevgilinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz. İlişkilerinizde başarılı adımlar atacaksınız.

Bugün yatırımlarınızı yönlendirme konusunda ani kararlar almaya mecbursunuz. Çevreyle olan iletişiminiz maddi konularda sorunlar yaratabilir. Ayrıca gelirinizi genişletmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yakın ilişkilerinizde ve atacağınız adımlarda önemli gelişmeler söz konusu. Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemli bitirmiş olmanızın gerginliği size yetiyor, yani gerginlikler istemiyorsunuz. Aile bağlarınızda bazı yoksunluklar hissediyorsunuz. Sevgi dolu yüreğiniz, bunun çözümünü arıyor. Kendinizi bir konuda baskılıyorsunuz. Böyle davranmamanız halinde, sonradan onarılamayacak kırgınlıkların sebebi olacağınızdan korkuyorsunuz.

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:07 Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Yenilikte bulunmak, yaratıcı yeteneklerimizi hayata geçirebilmeniz, değişik yollarla sonuca varabilmeniz anlamında sizleri destekleyicidir. Kişi ne olursa olsun hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmekten yanadır. İş hayatınız, ailenizi ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar vardır. Saat 11:09 İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önemlidir. Yanılmak istemiyorsunuz. Sizin arzunuz huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamaktır. Bugüne dek yaşadıklarınızı unutmak ve karmaşık durumlardan bir an önce kurtularak yeni bir hayata yelken açmak. Tabii ki geçmişin izlerini silmek kolay değildir. Bu yeni bir yoldur ve bu yolda beraberce ilerlerken, inişler ve çıkışların olması normaldir. Sizin korkunuz, daha bu yola girmeden partneriniz hakkında yanılmaktır. Çünkü iyi niyetinizin artık suistimal edilmesine tahammülünüz yoktur. O nedenle varsa bir şey baştan konuşulmalı, her iki taraf ta birbirine karşı dürüst davranmalıdır. Şu aralar böyle hissetmenizin nedeni aslında partnerinizin değil, kendinizle ilgili duyduğunuz kuşkulardır. Yani o da sizin için aynı şeyleri düşünmekte olabilir. Siz onun nasıl sizi rahat ettirmesini istiyorsanız o da aynı şeyleri sizden bekliyordur. Burada yapılması gereken, madem bir ömrü beraber geçireceksiniz veya geçiriyorsunuz. O zaman güzelce konuşmanız, sorunlarınızı birlikte çözüme kavuşturmanızdır. Saat 20:51 Ay-Merkür görünümü, gerekgerekse ev yaşamınızla ilgili mevzular birbirinin içine geçebilir. Yani bir yandan görevlerinizi yapmaya çalışırken diğer yandan aklınız evde olabilir. Aksamalar oluşmaması için iyi bir planlama kesinlikle şarttır. Benve ilişkinizle ilgili meselelerde aceleci veya endişeli düşünmenizi istemiyorum. Keşke söylemeseydim, ah şunu yapmasaydım tarzında sözler sarf etmemek için, akıllıca hareket etmenizde yarar var. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü yapınla çocuklarına yön verebileceksin. İnsanları yanlış anlaman tartışmalara neden olabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenize karşı bazı konularda yalan söylemek durumunda kalabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi kötü hissedebilir ama başka bir çarenizin de olmadığını düşünebilirsiniz. Ev ve gayrimenkullerle ilgili planlarınız ya da kariyer gelişiminizle ilgili süreçler beklediğinizden de daha yavaş ilerleyebilir. Sabırla beklemek ve zamana bırakmak iyi gelecektir. Zira bu, şartların oluşması, olacak işlerin daha da güzelleşmesi için gereklidir.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Ev ve toprağa ait gelişmeler yaşanabilir. Üstleriniz ve anneye ait konularda hareketlenmeler olabilir. İlerleyen saatlerde dengesiz davranışlarla karşılaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda karmaşa olabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmalar yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlerearıyorsanız başvurularınızı bugün yapabilirsiniz. Finansal konularda şans sizden yana.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Seyahat planları, yabancılar ve uluslararası konular gündeminize gelebilir. Ufkunuzu genişletmek istediğiniz bir gündesiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda duygusal iniş çıkışlara hazır olun. Partnerinizle göz önünde olacağınız ortamlarda sıkıntılar oluşabilir. Kafa dağınıklığına, kafa karışıklıklarına karşı dikkat etmelisiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü İkizler burcunda seyahat eden Ay, kariyer alanınızda sizi hareketli bir haftayla buluşturdu. İkili konular ve olaylar zihninizi oldukça meşgul edecek. Hangi projeye ağırlık vermeniz gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda genellikle sergilediğiniz ihtiyatlı ve tutumlu yaklaşımı bugün kaybetme riskine sahip olabilirsiniz. Cömert olmanızın bir zararı olmayacaktır ama ipin ucunu kaçırıp da aşırılıklarda bulunursanız, kolayca bütçenizi sarsarsınız.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 03" R
Ay
Koç
03° 08' 49"
Merkür
Koç
19° 29' 40"
Venüs
Boğa
06° 53' 40"
Mars
Koç
03° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 59' 05"
Uranüs
Boğa
22° 37' 19"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 32"
Lilith
Başak
23° 52' 06"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>