Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor.

Önemli bir konuda, duygusal davranıp yanlış anlamalara neden olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzünün sizler için şifresi kaygılarınızı kontrol altına almanız yönünde. Özelliklehayatınızda olumsuz enerjileri üzerinize çekmek istemiyorsanız bu duyguzu kontrol altına alın. Aksi halde kaygılarınız yazınızı kışa çevirebilir. İş görüşmelerinizde sağ duyulu davranın ve duygularınızıhayatınıza yansıtmamaya özen gösterin. İş birlikleri ve fikir alışverişleri hafta boyunca kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun zaman once yaşanan hoş olmayan bir durum tekrar gündeme gelebilir eskiyi deşmek ilişkinize sadece zarar verir. Eski defterleri kapatamıyorsanız ilişkinizi sağlıklı bir şekilde yürütemeyeceğinizi de kabullenmelisiniz!

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde, Merkür Aslan burcunda seyirlerine başlıyorlar. Otoritemizi kabul ettirmemiz, kendimizi ifade edebilmemiz, dış dünyada etkin olmamız biraz daha efor gerektiriyor. Her şeyin mükemmel olmasını beklemek ve tedirgin olmak yerine akışa bırakmak ve olabildiğini kadarıyla mutlu olmak en güzeli. Dinlenmeye, moralinizi güçlü tutmaya, kendimize zaman ayırmaya çalışınız. Bunu bir hazırlık dönemi gibi düşününüz. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelmeli ve hiçbir şeyin sizi üzmesine, yenmesine izin vermemelisiniz. Kaldı ki, Venüs iki ayrı burçta gerileyecek. Böyle zamanlarda insan kendine, hayata, yapmak istediklerine ve mevcut durumuna odaklanırsa, gayet faydalı eserler üretebilir, çalışmalar yapabilir. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü, kendinizi garanti altına alabileceğiniz şekilde hareket etmenizi sağlar. Bu maddi veya duygusal anlamda olabilir. Sözgelimi parasal açıdan güven içinde yaşamak için kararlar alınabilir. Ancak bu kararlar tam olarak yerli yerine henüz oturmuş değildir. Üzerinde düşünürsünüz. Ne yaparsam benim açımdan daha iyi olur diyerek hesaplamalarda bulunabilirsiniz. Ailevi ve ilişkiler anlamında da, yarınlarınızı garanti altına alacak şekilde düşünürsünüz. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünümü,  güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.   Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz.  Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Eğer başa çıkamadığınız bir takım meseleler varsa, bir yandan  tepki göstermek istersiniz diğer yandan susmak. Bu iki farklı ruh hali sizi yorabilir. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, Boşluk saatlerine denk geldiği için,  yaşamınızı ilgilendiren her türlü meselenin dikkatli bir şekilde  gözden geçirilmesinde yarar var. Karar değişikliğinde bulunmayınız, bekleyiniz. Elde olmayan bazı şartlar, şu an beklemede kalmanıza neden oluyorsa, bunu büyütmeyiniz. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detayların ön plan çıkmasıyla bazı incelikler önem kazanacak. İşinizle ilgili hoşunuza gitmeyen sorunlar gündeme gelecektir. Tercihlerinizi doğru kullanmak için, tüm insiyatif sizde olacaktır. Kararlarınızı verirken, ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Ortaklıklar önem kazanacak. Güven duygunuz gelişiyor.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde, aniden, özellikle sizin tarafınızda bazı kafa karışıklıklarına neden olan veya çözümsüz gibi görünen konuları çözme ihtimli söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Yeni finansal girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde alacağınız haberlerden etkilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar yapmak için uygun zamanlardasınız. Gün içinde ailevi konuları yönetmeniz çok daha kolay olabilir. Akşam saatlerinde akıcı temalar var.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Zor görünen hedefleriniz doğrultusunda uygulamaya geçebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer ve çalışma hayatınızda hırslı, ne istediğini bilen ve ön plana çıkan isim olurken, işlerinizi kolayca tamamlayabilir, kurumlar ve patronlarla görüşmeler gerçekleştirebilir, finansal konularda fırsatlar elde ederek, yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz. Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen kimseyi acımasızca eleştirmeyin, kelimelerinizi nereye gideceğini düşünerek kullanın. Ya da size gelebilecek eleştirilerin en kötüsünü bile sabırla karşılayın. Her türlü anlaşma, sözleşme yapmak içinde ortam fazlası ile uygun olacaktır. Kalıcı işler için imza atma haftası sizler için.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>